+31(0)76 - 700 2567 Veelgestelde vragen

Diensten

Je bent nu hier: Home > Diensten

Webteksten

Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om snel en accuraat krachtige webteksten te schrijven. De webteksten die wij schrijven zijn eenvoudig scanbaar, zoekmachinevriendelijk en duidelijk.


SEO-teksten

Wil je graag dat jouw website goed gevonden wordt in een zoekmachine zoals Google? SEO-teksten zorgen ervoor dat een website beduidend beter scoort in zoekmachinegigant Google. Wij schrijven graag jouw SEO-teksten. Een tekst met de juiste zoekwoorden zorgt voor een betere vindbaarheid. Ons uitgangspunt blijft altijd een goed leesbare tekst.


Blogartikelen

Heb wekelijks of maandelijks één of meerdere blogteksten nodig? Door met regelmaat een blog op je website te plaatsen, verbeter je de vindbaarheid van je site en krijg je meer bezoekers.


alt tekst hier


alt tekst hier

Webshopteksten

Heb je waardevolle content nodig voor je webwinkel? Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor webshops. Heb je een grote hoeveelheid teksten nodig? Ook dan zijn wij jouw leverancier. Wij kunnen in korte tijd een grote hoeveelheid bulkcontent aanleveren.


Redigeren

Heb je een redigeeropdracht? Wij controleren je tekst(en) op grammatica en spelling. Ook kijken we naar de zinsconstructie en de opbouw van de tekst.


Herschrijven van teksten

Heb je webteksten die je door ons wilt laten herschrijven? Lever de teksten aan die herschreven moeten worden en wij creëren nieuwe unieke webteksten.

Offerte aanvragen