+31(0)76 - 700 2567 Veelgestelde vragen

Tekstbureau

Je bent nu hier: Home > Tekstbureau
 

Ervaren tekstbureau voor webteksten


Zoek je een tekstbureau dat je bedrijfscredo, gedachtegang, product of dienstverlening feilloos weet te verwoorden? Wij gaan als ervaren tekstbureau graag voor je aan de slag. Het schrijven van webteksten is een vak apart en dit vak verstaan wij bij DeContentbank als geen ander.


Bij DeContentbank kun je terecht voor de volgende diensten:

  • Webteksten
  • SEO-teksten
  • Webshopteksten
  • Blogartikelen
  • Redigeren van teksten
  • Herschrijven van teksten

De wereld van online tekstschrijven

Misschien voel je je zelf af en toe een tekstschrijver wanneer je al je e-mails moet beantwoorden of belangrijke documenten moet opstellen. Een tekst is in de basis een communicatiemiddel om een bepaalde boodschap op een ander over te brengen. Dit is bij online tekstschrijven eigenlijk niet anders. Toch is er een belangrijk verschil: de beroepsmatige tekstschrijver weet de effectiviteit van teksten te vergroten door deze aantrekkelijk en aansprekend voor de internetbezoeker te maken.


Bereken de prijs voor je tekst

Selecteer het aantal woorden
Aantal woorden

Van grondig vooronderzoek tot vindbaarheid

Hier komt veel meer bij kijken dan informatieve woordgroepen op papier zetten. Denk hierbij aan een gedetailleerd vooronderzoek, concurrentieanalyse en SEO regels en richtlijnen. Ook een intensief zoekwoordenonderzoek is onderdeel van de werkzaamheden van een professioneel tekstschrijver. Met de juiste keywords wordt een tekst beter gevonden in zoekmachines zoals Google.


DeContentbank maakt het verschil

Waarom je er verstandig aan doet een professioneel tekstschrijver voor jouw online aanwezigheid in te zetten? Omdat een tekstschrijver van DeContentbank beschikt over:

  • ruime ervaring en schrijfexpertise
  • taalkundige kwaliteiten: feilloze zinsconstructies zonder grammaticale fouten
  • kennis van SEO, website optimalisatie en betere vindbaarheid in zoekmachines


Jij kunt als opdrachtgever uiteraard precies aangeven wat je wensen zijn. Wil je je bezoekers met u of met je aanspreken?, hoeveel woorden moet de tekst bevatten?, welke zoekwoorden wil je in ieder geval in je tekst verwerkt zien?, welke bronnen moeten in ieder geval worden geraadpleegd? Met al deze wensen houden we uiteraard rekening bij het uitvoeren van de opdracht.


Neem vandaag nog contact op voor online succes

Wil je gebruik maken van onze dienstverlening? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.