Webteksten

laten schrijven

  • Zoek je een goede tekstschrijver? Een schrijver die je kan helpen met het vervaardigen van goede teksten voor je website? DeContentbank gaat graag voor je aan de slag. Wij leveren aansprekende en duidelijke teksten. Hiermee informeer je niet alleen de bezoekers van je website uitstekend. Je bereikt er ook mee dat je website beter wordt gevonden in Google en andere zoekmachines.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

SEO teksten voor

betere vindbaarheid

  • Steeds meer eigenaren van websites zetten SEO in voor het verbeteren van de vindbaarheid van hun internetpagina. Vaker zie je advertenties met de tekst “Gezocht tekstschrijver voor SEO teksten”. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit wil onder meer zeggen dat er in de tekst zoekwoorden en zoekwoord combinaties worden verwerkt die ervoor zorgen dat je website beter wordt gevonden in een zoekmachines.

Hoe zorg ik dat mijn

site gevonden wordt?

  • Internetbezoekers en zoekmachines gedragen zich ongeveer hetzelfde. Ze willen beiden teksten die gemakkelijk en dus vlot leesbaar zijn. Dit soort teksten voldoen aan de volgende criteria: een aansprekende titel, sterke titels voor de subkoppen, korte alinea’s met korte zinnen, de juiste zoekwoorden en geen overbodige informatie. Het is belangrijk om de aandacht van een bezoeker van je website te vangen en ook vast te houden. Dit doe je door hem direct de informatie te geven die hij zoekt. Een website bezoeker heeft doorgaans niet het geduld om minutenlang te zoeken naar de informatie die hij nodig heeft of het product wat hij zoekt. Daarom is het belangrijk dat je je website voorziet van pakkende informatie, verwerkt in korte alinea’s zodat een sitebezoeker snel kan “scannen” en zo vlot de informatie vindt die hij nodig heeft.

DeContentbank helpt je met de juiste aanpak

Gezocht tekstschrijver, we zien het vaak en we spelen graag in op die vraag. DeContentbank heeft ervaren tekstschrijvers beschikbaar die precies weten wat er van ze verwacht wordt. Geef je wensen aan ons door en we gaan direct aan de slag om de juiste teksten voor je te schrijven. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 076 – 700 2567 of stuur een e-mail naar info@decontentbank.nl.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden