18+ teksten

laten schrijven

  • Zoek je iemand die 18+ teksten kan schrijven voor websites? Een professional die met kennis, kunde en passie precies de juiste snaar weet te raken? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van 18+ teksten en kunnen dan ook ieder soort tekst voor je schrijven, of het nu gaat om een informatieve of een wervende tekst, een reeks landingspagina’s of een interessante blogserie. Onze schrijvers zijn stuk voor stuk zeer ervaren en leveren binnen korte tijd professionele teksten af.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Specifieke kennis

  • Teksten schrijven voor websites is een aparte discipline waar specifieke kennis en ervaring voor nodig is. Dat heeft vooral te maken met het feit dat webteksten vaak meerdere functies hebben. Zo kunnen dit soort teksten bijvoorbeeld bedoeld zijn om bezoekers te informeren over een product of een dienst, om klanten te verleiden om een product te kopen, om informatie te delen of om een hogere positie in Google te bereiken.

Effectieve 18+ teksten

schrijven voor websites

  • In de meeste gevallen moet de tekst echter meer dan één doel dienen. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt, dan wil je dat een producttekst een positieve bijdrage levert aan je positie in Google, maar ook dat de klant verleid wordt om het product te kopen.
  • Het combineren van de verschillende doelen of functies van teksten op websites, is dan ook wat het schrijven van deze teksten lastiger maakt. Om dit op een soepele, prettig leesbare en effectieve manier te kunnen doen, moet je beschikken over kennis van webteksten, een uitmuntend taalgevoel én de juiste ervaring.

Subtiele SEO

Met name de SEO-eisen vormen een struikelblok waar de onervaren schrijver vaak tegenaan loopt. Om aan de eisen van zoekmachines te kunnen voldoen, moet er rekening worden gehouden met onder andere het gebruik van zoekwoorden. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, ontstaat er al snel een onleesbare tekst. Denk aan teksten die bomvol staan met zoekwoorden of die veel kromme zinnen bevatten. De SEO-criteria moeten daarom op subtiele wijze toegepast worden.

Specialisme

18+ Teksten schrijven voor websites is een specialisme waar onze schrijvers hun hand niet voor omdraaien. Onze schrijvers hebben ruime ervaring en weten precies hoe de juiste balans kan worden gevonden tussen SEO-eisen en een lekker leesbare tekst die de lezer prikkelt. Kijk eens op onze tarievenpagina of vraag een offerte aan voor maatwerk. Wij schrijven teksten die doeltreffend en uniek zijn. Wil je meer weten? Bel of mail ons dan snel, wij horen graag van je.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden