SEO tekstschrijver

inschakelen

  • Zoek je een SEO tekstschrijver die de SEO-criteria op een vloeiende manier weet te verweven met een lekker leesbaar verhaal? Dan helpt DeContentbank je graag verder. Wij zijn een ervaren tekstbureau en onze professionele schrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van online content die SEO-proof is. SEO teksten zorgen voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid op internet. Elk woord wordt met de hand geschreven, zonder enige AI-ondersteuning.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Sterke zoekwoorden

  • Een goede SEO tekstschrijver maakt gebruik van sterke zoekwoorden. Bij het vaststellen van deze zoekwoorden is het van belang dat de schrijver zich kan verplaatsen in de doelgroep waar de tekst voor geschreven wordt. Welke zoekwoorden zal deze groep gebruiken om te zoeken naar de informatie, producten of diensten die jij aanbiedt? Goed gekozen zoekwoorden zijn van groot belang om als onderneming gevonden te kunnen worden tussen het enorme aanbod van websites op internet. Een goed zoekwoordenonderzoek kan hierbij een handig hulpmiddel zijn, maar ook de expertise van een ervaren SEO tekstschrijver is eigenlijk onmisbaar als je de plank niet mis wil slaan.

De juiste verhouding

  • Wanneer de zoekwoorden eenmaal zijn bepaald, kan de SEO tekstschrijver aan de slag. Hierbij moet rekening worden gehouden met een aantal criteria. Bij het schrijven van een SEO tekst moet de zoekwoord-ratio bijvoorbeeld niet te hoog zijn. Simpel gezegd betekent dat dat het zoekwoord een aantal keer in de tekst terugkomt, maar niet té vaak. Wanneer elke zin een zoekwoord bevat, wordt de tekst onleesbaar en haken je bezoekers af.
  • Ook de plaats van de zoekwoorden in de tekst is belangrijk voor je vindbaarheid in zoekmachines. Het is dus zaak om de zoekwoorden op de juiste manier te spreiden over de tekst en niet zomaar willekeurig ergens neer te zetten.

De kennis van een

SEO tekstschrijver

Om de SEO-criteria goed te kunnen toepassen, moet je dus weten wat je aan het doen bent. Kennis van zaken is onontbeerlijk, evenals een vlotte pen en foutloze, lekker leesbare schrijfstijl. Want de zoekwoorden zijn slechts één aspect van een SEO tekst. Het doel is immers niet alleen maar een hogere ranking in de zoekmachines, maar toch vooral ook meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten. Bezoekers die je site weten te vinden, wil je dus ook graag vasthouden. Maar een tekst waarin de focus alleen maar ligt op de SEO-criteria, wint vaak geen schoonheidsprijs. Vaak zijn het onleesbare teksten die de bezoekers net zo hard weer weg zullen jagen van je site.

Een vlotte tekst

Om bezoekers op je site te krijgen én te houden, moet je tekst dus niet alleen SEO-proof zijn, maar moet het ook nog eens lekker lezen en de informatie bevatten waarnaar je bezoekers op zoek zijn. Daarom verwerken onze SEO tekstschrijvers de zoekwoorden op een subtiele, vloeiende manier in een goed geschreven, vlotte tekst. Wil je weten of DeContentbank jou de juiste SEO tekstschrijver kan bieden? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Op de tarievenpagina vind je meer informatie over onze scherpe tarieven. Uiteraard stellen wij ook graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden