SEO Tekstschrijver

voor pakkende content

  • Wil je graag teksten laten schrijven voor je website door een ervaren SEO tekstschrijver? Wij helpen je graag uit de brand. Voor een scherp tarief schrijven wij de beste SEO content voor jouw website. Als vakkundige SEO schrijvers weten wij als geen ander waar een goede tekst aan moet voldoen, zodat uiteindelijk jouw website of landingspagina snel wordt gevonden in een zoekmachine zoals Google of Bing.
  • Waar voldoen onze SEO teksten aan?
    In de eerste plaats schrijven wij niet voor de zoekmachine, maar voor de lezer. De tekst is in de eerste plaats dus altijd prettig leesbaar. Wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt wil je dat de teksten converteren. Hier kijken we als SEO tekstschrijvers als eerst naar. Je wilt immers je artikelen of je dienst aan de man brengen. Het heeft dus geen zin om een tekst op je website te plaatsen vol met zoekwoorden, die een tekst vaak onleesbaar maken.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

Zoekwoorden

in SEO content

  • Een tekst die fijn leesbaar is, staat dus op de eerste plaats. Dat maakt een tekst nog geen SEO tekst. Bij zo’n tekst komen andere aspecten kijken. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden. Deze moeten op een strategische manier worden verwerkt in de tekst. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van het zoekwoord. Wij plaatsen deze altijd in de eerste zin van het artikel. Ook moet het zoekwoord terugkomen in de headings. Dit zijn de subkoppen. De titel is een h1-heading. Deze wordt geplaatst tussen een h1-tag. Ook plaatsen we deze in een h2- en/of h3-heading.

Onze

SEO-tekstschrijvers

  • Wil je jouw teksten door ons laten schrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Vul het offerteformulier op onze website in en wij nemen spoedig contact met je op. Voor vragen kun je ons altijd mailen en op werkdagen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

Wat moet ik aanleveren voor een offerte op maat?

Graag ontvangen wij het aantal gewenste woorden, de onderwerpen en de zoekwoorden die je op zijn minst verwerkt wilt hebben in de tekst. Op basis van deze gegevens kunnen we al een offerte op maat maken. Je kunt natuurlijk ook extra informatie aanleveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de aanspreekvorm, de call to actions die verwerkt moeten worden in de tekst of zoekwoorddichtheidspercentage.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden