Artikelen

laten schrijven

  • Wil je artikelen laten schrijven van hoge kwaliteit, waarmee je helder en overtuigend jouw boodschap over kunt brengen? Dan kan DeContentbank je daarbij helpen. Wij zijn een professioneel tekstbureau en kunnen bogen op jarenlange ervaring met het schrijversambacht. Elk woord is met de hand geschreven, zonder gebruik van kunstmatige intelligentie. Of het nu gaat om een informatief artikel, een wervende tekst of een commercieel blogartikel, wij hebben voor elk soort tekst de juiste schrijver in huis om van jouw tekst iets bijzonders te maken.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een artikel laten schrijven

om kennis te delen

  • Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een artikel wil laten schrijven door een ervaren schrijver. Misschien wil je bepaalde kennis delen op je website of wil je klanten alle informatie geven die ze nodig hebben om een goede keuze te kunnen maken uit verschillende producten in je webshop. Maar het kan ook zijn dat je een mooi artikel over je bedrijf wil hebben om te plaatsen in een nieuwsbrief of dat je een informatieve blog wil bijhouden op je site. Artikelen laten schrijven kan dan ook om zeer uiteenlopende redenen gewenst zijn.

Ervaring en creativiteit

  • Als je zelf aan je artikel bent begonnen, dan zal je misschien al snel merken dat dat niet zo eenvoudig is als het lijkt. Want je kan dan wel alle kennis bezitten om over een bepaald onderwerp heel boeiend te vertellen, maar het opschrijven van die kennis is een heel ander verhaal. Geschreven tekst is dan ook een vak apart en is heel anders dan de gesproken variant.
  • Om jouw kennis of jouw boodschap op schrift in de juiste woorden te vangen, is daarom veel ervaring nodig. Ervaring en creativiteit met taal, waar onze schrijvers heer en meester in zijn. Daarom wordt er vaak een artikel schrijver gezocht voor het schrijven van dit soort teksten.

De juiste schrijver

voor elk artikel

Natuurlijk is ieder vakgebied anders. Niet alleen de inhoud verschilt, maar ook de doelgroep waar je artikel voor bestemd is. En dat maakt veel uit voor de toon van je tekst. Een tekst die vooral gelezen zal worden door vijftigplussers, vraagt namelijk om een andere sfeer dan een tekst die bedoeld is voor jongeren. En bij een tekst die gelezen wordt door jonge moeders, zal het accent anders liggen dan bij een artikel dat geschreven is voor mannen. Ook het onderwerp van de tekst is belangrijk om de juiste toon te kunnen vinden. Bij DeContentbank zorgen wij er dan ook voor dat wij altijd de juiste schrijver aan een artikel koppelen.

Artikelen laten schrijven door DeContentbank

Een artikel laten schrijven door DeContentbank betekent dat je mag verwachten dat je een unieke, pakkende tekst krijgt waarin jouw boodschap op heldere wijze is verwoord. Bovendien zal er bij het schrijven rekening worden gehouden met de doelgroep én met de SEO-eisen, voor betere zichtbaarheid op internet. Wil je weten wat onze dienstverlening kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn zowel via mail als telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en staan klaar om je het schrijfwerk uit handen te nemen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden