Tekst

herschrijven

  • Een tekst herschrijven kan een tijdrovende klus zijn. Het is soms moeilijk om los te komen van de bestaande tekst, zodat je er met een frisse blik naar kunt kijken. Toch is herschrijven van teksten soms hard nodig. Bijvoorbeeld omdat je website al jarenlang geen aandacht meer heeft gehad en niet meer up-to-date is. Of omdat je bedrijf gemoderniseerd of uitgebreid is en de informatie op je website daar niet meer bij past. In zo’n geval kan tekst herschrijven nodig zijn en wij helpen je daar graag bij.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Herschrijven is

een frisse wind

  • Een tekst herschrijven betekent dat je een frisse wind door je teksten laat waaien. De essentie blijft hetzelfde, maar de manier waarop je je boodschap naar buiten brengt wordt anders. Bijvoorbeeld omdat je een andere doelgroep wil aanspreken of omdat je het imago van je bedrijf wat meer eigentijds wil neerzetten. Bij een make-over van je bedrijf horen ook vlotte, frisse teksten. Maar hoe pak je het herschrijven van teksten aan? Veel ondernemers lopen hier al snel op vast en blijven hangen in de bestaande tekst. Daarom nemen wij je het schrijfwerk graag uit handen.

Ervaren schrijvers

  • Wij zijn een professioneel tekstbureau met veel ervaring in het schrijven van diverse teksten. Onze schrijvers kunnen bogen op jarenlange ervaring en op passie voor het schrijversvak. Dat houdt in dat DeContentbank professionele teksten levert, in welke tak van sport jouw onderneming zich ook bevindt. Wij schrijven snel en foutloos, zodat je binnen korte tijd de nieuwe content al in huis hebt.
  • Omdat jij de deskundige bent in jouw vakgebied, vragen we je in een korte briefing aan ons uit te leggen wat voor tekst je zoekt. Het gaat dan niet alleen om de inhoud en de lengte van de tekst, maar ook om de doelgroep die je ermee wil bereiken.

Schrijven en herschrijven

Door de teksten specifiek voor jouw doelgroep te schrijven, kunnen we de juiste toon aanslaan om die groep ook echt te bereiken. De sfeer en beleving van een tekst hangt namelijk sterk af van door wie het gelezen wordt. Onze schrijvers houden hier rekening mee, of het nu gaat om het schrijven van een compleet nieuwe tekst of om het herschrijven van een bestaande tekst. Ons doel is altijd om jouw boodschap helder en overtuigend te verwoorden. Daarbij houden wij altijd rekening met de SEO-eigenschappen van een tekst, zodat je ook meteen beter zichtbaar wordt op het internet.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het herschrijven van je teksten kan snel en tegen scherpe tarieven gedaan worden. Op onze tarieven pagina vind je meer informatie over de tarieven die wij hanteren voor het herschrijven van een tekst. Je kunt uiteraard ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Ook met andere vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of door even te bellen. Wij staan graag klaar om je met al je schrijfwerk van dienst te zijn.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden