Blogteksten

laten schrijven

  • Wil jij een blog laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Of zoek je iemand die met vaste regelmaat je blog van unieke, nieuwe content voorziet? Dan stellen wij ons graag aan je voor. DeContentbank is een deskundig tekstbureau dat gespecialiseerd is in het schrijven van teksten voor het web. Elk woord is met de hand geschreven. Wij maken geen gebruik van kunstmatige intelligentie.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een blog trekt

klanten aan

  • Bloggen is een zeer efficiënte methode om nieuwe klanten aan te trekken. Een blog laat immers zien dat je verstand hebt van wat je doet en dat geeft je bedrijf een geloofwaardige en betrouwbare uitstraling. De consument van tegenwoordig wil namelijk informatie en gaat daar op internet dan ook naar op zoek. Door aan die informatiebehoefte van je potentiële nieuwe klanten te voldoen, voorzie je in een grote behoefte en bind je klanten aan je bedrijf. Om dat te bereiken moet je blog wel aan een aantal voorwaarden voldoen: hij moet van een hoge kwaliteit zijn en er moet geregeld nieuwe content worden geplaatst.

 

  • Tijd is geld
  • Deze voorwaarden vormen ook meteen het probleem waar veel bedrijven al snel tegenaan lopen. Want waar haal je als drukke ondernemer de tijd vandaan om ook nog eens regelmatig te bloggen? En hoe zet je jouw kennis en ervaring eigenlijk om in een goed leesbaar, eigentijds blogartikel? Zeker als schrijven niet je sterkste kant is en je eindeloos aan je tekst blijft schaven en herschrijven, kost het je waarschijnlijk meer tijd dan je lief is. Het gevolg is dat veel ondernemers hun blog al snel aan de wilgen hangen. Maar een blog dat al maanden niet is bijgewerkt komt niet erg professioneel over. Tijd dus om een professionele schrijver in te schakelen.

Ervaren tekstbureau

  • Als je zelf geen tijd hebt om een blog bij te houden of als je schrijven gewoon niet leuk vindt, dan kun je je blog laten schrijven door een professionele tekstschrijver van DeContentbank. Dat lijkt misschien wat tegenstrijdig: datgene waar jij alle kennis over in huis hebt, laat je dan immers opschrijven door iemand anders. Toch gebeurt dat vaker dan je misschien denkt.
  • Onze schrijvers zijn zeer bedreven in het schrijven van blogs over uiteenlopende onderwerpen en voor diverse doelgroepen. Zij weten precies hoe ze zich in de beleving van jouw klanten moeten verplaatsen, zodat je blog gevuld wordt met relevante content die vlot en foutloos geschreven is.

Krachtige

blogteksten

Een blog laten schrijven betekent een waardevolle toevoeging aan je website, waarmee je nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten tevredenstelt. Als je het schrijven aan ons uitbesteedt, dan verdiepen wij ons in jouw product of dienstverlening en verplaatsen ons in de informatiebehoefte van de klant. Wij vertalen vervolgens jouw boodschap naar heldere en krachtige blogartikelen, toegespitst op jouw doelgroep. Dat betekent dat wij de juiste toon zoeken en de blog opstellen in een vlotte, prettig leesbare stijl. Of het nu gaat om een eenmalige blogtekst of om een hele reeks. Uiteraard schrijven wij ook graag met vaste regelmaat nieuwe content voor je blog.

Vragen en meer informatie

Wil jij ook je blog laten schrijven door een gedreven schrijver van DeContentbank? Dan kies je ervoor om je website een professionele boost te geven. Een goede blog hoeft bovendien niet duur te zijn. Op onze tarieven pagina vind je onze scherpe tarieven. Wil je liever een vrijblijvende offerte of heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via email of door even te bellen. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en het schrijfwerk van je over te nemen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden