Pakkende

SEO teksten

  • SEO-teksten; veel website-eigenaren weten wel dat ze belangrijk zijn voor de vindbaarheid van je website, maar weet je ook hoe een goede SEO-tekst in elkaar zit? Search engine optimization is allang geen kwestie meer van zo veel mogelijk zoekwoorden in je tekst gooien om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen. Sterker nog, tegenwoordig levert een te hoge zoekwoorddichtheid ‘strafpunten’ op in de belangrijke zoekmachines. Wil je dat mensen je website gemakkelijk kunnen vinden, dan is het dus belangrijk om doordacht gebruik te maken van SEO.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

SEO, meer dan

zoekwoorden

  • Vaak wordt bij SEO gelijk gedacht aan zoekwoorden. Maar er zijn nog veel meer factoren die meespelen bij de indexering van websites door zoekmachines. Hoe is je tekst opgebouwd? Gaat een pagina over één hoofdonderwerp, of komen er verschillende onderwerpen aan bod? Is je tekst wel uniek of zijn er delen gekopieerd van een andere website? Zijn er regels die op verschillende pagina’s van je site steeds terugkomen?
  • En als we het dan toch over zoekwoorden hebben, hoe vaak mogen die dan wel voorkomen in een tekst, en waar moeten ze staan? Hoe bepaal je eigenlijk wat de zoekwoorden voor een pagina zijn?

Het grote geheel

  • Zelfs factoren buiten je tekst spelen mee in de indexering. Wat is je domeinnaam, hoe vaak vernieuw je je site, hoe lang bestaat je website al? Ook de illustraties op een pagina kunnen een rol spelen. Kortom, er zijn veel verschillende zaken waar je je mee bezig moet houden om de kans te verhogen dat je site in het oog springt. Zoekmachine-optimalisatie begint dus al ‘buiten’ je webteksten.
  • En dan moet je ook die teksten nog schrijven; die moeten op de eerste plaats gewoon lekker lezen voor de bezoekers van je site. Maar onder de oppervlakte van die duidelijke, aansprekende tekst wil je ook – onmerkbaar voor de lezer – de belangrijke SEO-factoren ingebouwd hebben.

DeContentbank helpt je aan tekst

Al met al is het gewoon veel werk om te zorgen dat je doelgroep je website weet te vinden. Er is dan ook alle reden om een aanzienlijk deel van het werk uit te besteden. De Contentbank schrijft SEO-teksten die voor jou op maat gemaakt worden. Teksten waar zowel je lezer als de zoekmachine iets mee kan. Die aansluiten bij jou als persoon, bedrijf of organisatie. Eventueel doen we eerst een zoekwoordonderzoek voor je, maar we kunnen natuurlijk ook werken op basis van gegevens die je zelf aanlevert. Dus wil je meer inhoud geven aan je website? Vraag het DeContentbank – dat spaart tijd.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden