Pakkende

SEO teksten

  • Zoek je iemand die goed leesbare SEO teksten voor je kan schrijven? Iemand die niet alleen voor de zoekmachines schrijft, maar er ook voor zorgt dat de teksten prettig zijn om te lezen? Dan ben je bij DeContentbank aan het juiste adres. Wij zijn een online tekstbureau dat gespecialiseerd is in het schrijven van allerhande webteksten. Onze schrijvers zijn op de hoogte van de actuele SEO-vereisten en draaien hun hand niet om voor het schrijven van vlotte SEO teksten, waarmee jij zichtbaarder wordt op internet.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Teksten voor

de lezer

  • De grootste valkuil bij het schrijven van SEO teksten is dat de schrijver zich puur en alleen bezig houdt met de SEO-criteria. Dit veroorzaakt meestal een wildgroei aan zoekwoorden die te pas en te onpas in iedere zin worden gepropt. Het gevolg is een tekst die praktisch onleesbaar is. Bezoekers die zo’n tekst lezen, zullen doorgaans geen positief beeld van je onderneming krijgen en klikken waarschijnlijk snel verder naar de website van de concurrent. Het is daarom van groot belang dat de schrijver van SEO teksten zich in de eerste plaats richt tot de lezer, en daarbij rekening houdt met de criteria voor SEO teksten.

De juiste balans

  • Schrijven voor de lezer, terwijl je wel rekening houdt met de SEO-criteria, betekent voor de schrijver van SEO teksten dat hij de juiste balans moet zien te vinden tussen deze twee aspecten van SEO-schrijven. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken en deze op strategische plekken in de tekst te plaatsen, hoeft de tekst niet met zoekwoorden doorspekt te worden en kan de focus op een lekker leesbare tekst gewoon aanwezig blijven.
  • Onze schrijvers zijn ervaren in het schrijven van SEO teksten en weten dan ook precies hoe ze kunnen zorgen voor een vlotte, leesbare tekst die voldoende informatie bevat om de interesse van de lezer vast te houden, maar die tegelijkertijd wel SEO-proof is.

Hogere ranking

SEO teksten zijn belangrijk voor je onderneming. Een tekst die SEO-proof is zorgt er namelijk voor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en een hogere ranking in de zoekresultaten zorgt voor meer bezoekers op je site. De hogere conversie leidt op haar beurt weer tot groeiende omzetcijfers. Met goede teksten krijgen je bezoekers ook een positief beeld van je bedrijf. Bovendien kunnen vlot geschreven, pakkende teksten er ook voor zorgen dat je je onderscheidt van je concurrenten. Je website is immers je visitekaartje, en dat betekent dat de content die je erop plaatst ook extra aandacht verdient.

Aandacht voor taal

Die aandacht voor goede content bieden wij graag aan. Onze schrijvers hebben jarenlange ervaring en maken van elke tekst een uniek meesterwerk. Wij zorgen voor heldere, vlotte SEO teksten die opvallen. Wil je meer weten over onze dienstverlening en onze scherpe tarieven? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken en staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je het schrijfwerk uit handen te nemen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden