Over DeContentbank

Bij DeContentbank zijn we gespecialiseerd in teksten die bedoeld zijn voor publicatie op het internet. Wij werken met een ruim bestand aan tekstschrijvers. Daardoor kunnen we altijd de beste persoon voor jouw opdracht inschakelen. Wat voor soort tekst je ook wilt hebben, waar het ook over moet gaan. En heb je bulkcontent, dus grote hoeveelheden tekst, nodig? Dan gaan we met meer mensen samen aan de slag voor je. Daarom kun je voor elke tekst die op het web moet komen, bij ons terecht. Of het nu gaat om (zakelijke) blogs,  persberichten, categorie- of productteksten voor je webwinkel of informatieve artikelen.

Optimalisatie voor zoekmachines

Bij DeContentbank houden we van schrijven. Maar we houden ook van gelezen worden. Want wat heb je aan een mooie tekst, als niemand hem kan vinden? Daarom zijn we op de hoogte van de manier waarop zoekmachines werken. We kunnen dus je teksten zo inrichten, dat ze goed vindbaar zijn. We helpen je zo niet alleen je boodschap goed te verwoorden, we brengen hem ook onder de aandacht van je doelgroep. We weten hoe zoekmachines pagina’s indexeren, maar ook hoe bezoekers van je website teksten lezen. Daar houden we rekening mee zodat onze teksten de aandacht trekken en vasthouden.

Jij vraagt, wij schrijven

Wij weten alles van taal, teksten en het web. Maar om voor jou goede teksten te schrijven, moeten we nog meer weten – over jou. Wat wil je bereiken met je tekst, wie vormen je doelgroep en hoe spreek je die aan? Hoe lang moet je tekst zijn? Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep wanneer ze zoeken op wat jij aanbiedt? Hoe beter wij jouw wensen kennen, hoe preciezer we onze teksten voor jou op maat kunnen maken. Zo werken we samen aan teksten die jouw website laten spreken.


Anderen over ons

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden