Aansprekende

webteksten

  • Zoek je een schrijver om webteksten voor je te schrijven? Wij nemen je het schrijfwerk graag uit handen. DeContentbank is een professioneel tekstbureau met veel ervaring in het schrijven van webteksten. Onze schrijvers zijn ervaren professionals die bedreven zijn in het schrijven van alle soorten webteksten, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan teksten voor je webshop, product- of categorieteksten, persberichten of blogteksten. Onze schrijvers werken vanuit een passie voor taal en zijn meesters in het overbrengen van jouw boodschap naar de juiste doelgroep.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Bezoekers krijgen

en vasthouden

  • Webteksten zijn tegenwoordig van groot belang voor iedere onderneming. Of je nu een commerciële webshop runt of een website voor een non-profit organisatie beheert, de website is vaak het eerste dat mensen zien. Het is dan ook van groot belang dat bezoekers je website weten te vinden binnen het enorme aanbod op internet. Als dat is gelukt, is het vervolgens belangrijk om die bezoekers ook op je site te houden. Je wil immers niet dat ze al snel weer doorklikken naar de site van een concurrent. Je moet er dus voor zorgen dat ze alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Heldere informatie geven

  • Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst moet je namelijk helder voor ogen hebben naar welke informatie de bezoekers van jouw site op zoek zijn, en vervolgens moet je die informatie in begrijpelijke en makkelijk leesbare taal weten te verwoorden. Dit is het punt waar veel ondernemers vastlopen, want wat schrijf je wel en niet op en hoe zorg je ervoor dat je snel tot de kern van je boodschap komt?
  • Onze schrijvers zijn zeer ervaren in het schrijven van webteksten en weten als geen ander hoe ze de juiste toon moeten vinden om jouw doelgroep te bereiken. Zij schrijven je webteksten met een vlotte pen, zodat deze lekker leesbaar zijn en de bezoeker verleiden om op je website te blijven.

Effectief middel

Met goede webteksten op je site kun je er dus voor zorgen dat bezoekers langer op je site blijven en niet te snel naar de concurrent gaan. Daarnaast kunnen de teksten zo opgesteld worden dat bezoekers ook aangezet worden tot actie, bijvoorbeeld het kopen van een product in je webshop of het inschrijven voor een nieuwsbrief. Op die manier betalen goede webteksten zich ook al snel terug en het inzetten van een professionele tekstschrijver blijkt dan ook vaak een zeer effectief middel te zijn om je conversie te vergroten. Je website is immers het visitekaartje van je onderneming.

Vrijblijvende offerte

Naast het schrijven van goede, nette teksten, zorgen de schrijvers van DeContentbank er ook voor dat je beter zichtbaar en vindbaar bent op internet, door rekening te houden met de SEO-vereisten. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via mail of telefoon. Voor meer informatie over de kosten van een professionele schrijver kun je ook kijken op onze tarievenpagina. Wij zijn je graag van dienst met onze taalkunstenaars.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden