Aansprekende webteksten

laten schrijven

  • Zoek je een tekstschrijver voor het laten schrijven van webteksten? Wij schrijven graag jouw webteksten. Van SEO-teksten tot blogartikelen: alle webteksten schrijven we met de grootste nauwkeurigheid. Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

Online

versus offline

  • Internetbezoekers zijn mensen die snel en gemakkelijk hun informatie willen vinden. Teksten voor het internet zijn dan ook anders van opzet dan teksten in de krant, in een folder of een brochure. Webteksten zijn kort en bondig en bovendien gemakkelijk te “scannen”. Een webbezoeker is geneigd alleen koppen boven alinea’s te lezen en alleen die stukjes tekst die hem aanspreken. Het is dus zaak om de aandacht van je bezoekers zo lang mogelijk vast te houden.

Aan welke voorwaarden

voldoen sterke webteksten?

  • Goede webteksten schrijven is een vak apart. Wij hebben hier ruime ervaring in. DeContentbank kan webteksten schrijven voor iedere website, ongeacht het onderwerp. Het enige dat we nodig hebben is de juiste input. Denk aan: wat wil je in je teksten verwerkt hebben aan informatie?, wat is je doelgroep?, verkoop je producten of geef je alleen informatie?, wil je SEO inzetten zodat je website beter gevonden wordt?Met deze informatie kunnen we direct voor je aan de slag om aansprekende teksten voor je website te maken. We houden daarbij rekening met de doelgroep door de juiste “tone of voice” te gebruiken. Bezoekers van de website van een notariskantoor worden bij voorbeeld meestal met u aangesproken, terwijl dat bij een website over vakanties naar Ibiza meestal niet het geval is. De inhoud van de teksten wordt uiteraard altijd afgestemd op de wensen van onze klanten.

Wat moet ik aanleveren voor een offerte op maat?

Maak je website aantrekkelijker
Met aansprekende webteksten zonder stijl- en spelfouten maak je je website direct aantrekkelijker voor je bezoekers. Zij moeten bovendien snel kunnen vinden wat ze zoeken. De gemiddelde websitebezoeker wil in maximaal 3 klikken de muis vinden wat hij zoekt. Het is dus belangrijk om daar als tekstschrijver goed op in te spelen. De schrijvers van DeContentbank kennen deze principes en spelen daar dan ook op in bij het schrijven van de teksten voor jouw website.

  • Wil je meer weten over onze diensten?
    Wil je goede webteksten voor je internetpagina? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. DeContentbank levert teksten voor websites vanaf 4,0 cent per woord. Het tarief is afhankelijk van het aantal teksten en de lengte per tekst. Je kunt je offerteverzoek sturen naar ons mailadres info@decontentbank.nl. Of bel voor meer informatie met telefoonnummer 076 – 700 2567.
Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden