Productomschrijvingen

voor je bedrijf

  • Wil jij productomschrijvingen die echt passen bij je bedrijf? Geen standaard teksten die de concurrent ook heeft, maar iets dat er bovenuit springt? Dan klimmen wij graag in onze pen voor jou. Onze schrijvers kunnen productomschrijvingen voor je bedrijf maken die perfect aansluiten bij de sfeer en het imago van jouw onderneming en die de juiste toon hebben om je doelgroep effectief mee aan te spreken. Productomschrijvingen zijn namelijk niet zomaar wat teksten die bedrijven gebruiken, maar kunnen een grote rol spelen in het werven én behouden van klanten.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Tekst als impuls

voor je onderneming

  • Productomschrijvingen zijn teksten die bedrijven een flinke impuls kunnen geven, mits ze op de juiste wijze zijn opgesteld. Dat betekent dat zo’n tekst meer dan één functie heeft en aan diverse eisen moet voldoen. Dat is dan ook meteen de reden dat je de productomschrijvingen voor je bedrijf beter kunt laten schrijven door een professionele tekstschrijver of copywriter. Onze schrijvers hebben niet alleen veel gevoel voor taal en een passie voor schrijven, maar zijn ook deskundig op het gebied van SEO-teksten.

Passende productomschrijvingen

voor je bedrijf

  • Maar als productomschrijvingen teksten zijn die voor bedrijven meerdere doelen dienen, waar gaat het dan om? Ten eerste natuurlijk om de klant. Een productomschrijving moet de klant heldere informatie geven en verleiden om het product te kopen. Ook moet de tekst erop gericht zijn de klant zo lang mogelijk in je webshop te houden.
  • Die klant moet jouw winkel echter wel eerst weten te vinden. Daarom hebben goede productomschrijvingen voor je bedrijf ook als doel om een bijdrage te leveren aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Dat kun je voor elkaar krijgen door je teksten te laten voldoen aan de SEO-eisen.

Subtiele SEO-criteria

Om een productomschrijving SEO-proof te maken moet je aandacht besteden aan de juiste lengte en indeling van de tekst, en natuurlijk aan het gebruiken van relevante zoektermen. Ook moet de tekst uniek zijn, dus het gebruiken van informatie van de leverancier is bijvoorbeeld een minder goed idee. Door de SEO-criteria op subtiele wijze in je tekst te verwerken, blijft de tekst vooral prettig leesbaar en stel je de klant voorop.

Alles bij elkaar brengen

Om de verschillende functies van een tekst bij elkaar te brengen, moet je de juiste balans zien te vinden tussen leesbaarheid en technische eisen. Onze schrijvers kunnen de productomschrijvingen van je bedrijf doeltreffend en kundig voor je schrijven. Neem eens een kijkje op onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan. We hanteren zeer scherpe tarieven. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar en geven graag antwoord op je vragen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden