Pakkende content

schrijver

  • Zoek je een bedreven content schrijver die een pakkende tekst kan schrijven, perfect afgestemd op jouw doelgroep? Wij gaan graag voor je aan de slag. DeContentbank is een professioneel tekstbureau met veel ervaring in het schrijven van content voor uiteenlopende doeleinden. Wij schrijven informatieve of wervende webteksten, productteksten en webshopteksten. Ook voor een blogtekst of voor het structureel bijhouden van je blog kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn onze schrijvers bedreven in SEO-teksten, waarmee je website beter gevonden kan worden op internet.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Onderscheidend

zijn op internet

  • Als bedrijf wil je jezelf graag goed presenteren. Heldere content is daarbij zeer waardevol. Het internet staat echter bol van de content en de consument is tegenwoordig kritisch. Sla je met de teksten op je site de plank mis, dan zoekt je potentiële klant verder. Het is daarom belangrijk de juiste toon aan te slaan en professionele teksten te schrijven met een duidelijke structuur en stevige overtuigingskracht. Teksten waarmee je je onderscheidt van de concurrent, die lekker lezen en die de aandacht vasthouden, zodat de lezer op je website blijft en niet weg klikt.

Een content schrijver inzetten?

  • Een content schrijver is een taalkunstenaar die van ogenschijnlijk simpele content meer weet te maken en ervoor zorgt dat je verhaal geloofwaardig overkomt. Het vertalen van je boodschap naar een heldere tekst is voor onze content schrijvers een uitdaging die zij met passie en deskundigheid uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten de content schrijvers van DeContentbank niet alleen de juiste woorden te vinden, maar kunnen wij je tekst ook snel en foutloos aanleveren.
  • Maar een content schrijver voegt meer toe. Met een slecht geschreven tekst komt namelijk de geloofwaardigheid van je bedrijf in het geding. Dat betekent minder conversie, en dus minder klanten. Unieke, verleidelijke teksten zorgen ervoor dat je de lezer uiteindelijk ook als klant aan je bedrijf verbindt.

Wat mag

je verwachten

Wanneer je een content schrijver van DeContentbank inzet om je teksten te laten schrijven, dan mag je pakkende, unieke teksten verwachten, die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep. Binnen de afgesproken termijn worden professionele, nette teksten aangeleverd waarin jouw boodschap helder en op de juiste toon is verwoord. Teksten die de lezer verleiden en overtuigen. Daarbij houden wij rekening met de gewenste lengte van de tekst en de vorm waarin de tekst geschreven moet worden. Een blogtekst vraagt bijvoorbeeld een andere structuur en aanpak dan een producttekst of een SEO-tekst.

Offerte aanvragen

Wil jij ook pakkende, overtuigende content op je site? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Kijk ook eens op de tarieven pagina; daar vind je onze scherpe tarieven, waarmee goede content voor ieder budget haalbaar is. Wil je weten wat een content schrijver van DeContentbank je precies gaat kosten? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar en staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en het schrijfwerk van je over te nemen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden