Een copywriter voor

je productteksten

  • Zoek je een professionele copywriter om productteksten voor je te schrijven? Iemand die de juiste ervaring en kennis heeft om zowel jouw publiek doeltreffend aan te spreken, als Google tevreden te stellen? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Onze schrijvers kunnen bogen op veel ervaring in het schrijversvak en zijn gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webteksten. Het voldoen aan SEO-eisen is voor ons geen extra optie, maar behoort tot onze standaard werkwijze. SEO en webteksten kunnen immers niet zonder elkaar en daarom schrijven wij elke tekst SEO-proof.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Waarom is SEO

zo belangrijk?

  • SEO staat voor Search Engine Optimalization en wil zeggen dat je je site optimaliseert voor zoekmachines. Zoekmachines stellen namelijk diverse eisen aan een website en op basis daarvan wordt bepaald hoe belangrijk jouw site wordt beoordeeld. Daarbij geldt: hoe beter het oordeel van de zoekmachine, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten. Een hogere positie betekent vervolgens weer een hogere conversie en uiteindelijk vertaalt zich dat in meer succes voor je onderneming.

Sterke en doeltreffende

productteksten voor je website

  • Goede en unieke productteksten zijn dan ook veel meer dan alleen een informatief stukje tekst over een product. Een effectieve producttekst moet je klanten de gewenste informatie geven, maar tegelijkertijd moet de tekst er ook voor zorgen dat de klant geprikkeld wordt om langer in jouw webshop te blijven.
  • Een deskundige copywriter kan productteksten maken die perfect aansluiten bij wat Google en andere zoekmachines willen. Daarbij wordt op de diverse eisen gelet en er wordt gebruik gemaakt van relevante zoektermen. Die zoekwoorden zijn niet alleen belangrijk voor de ranking in zoekmachines, maar ook om de juiste doelgroep naar jouw site te krijgen.

Geschreven voor de klant

Een hoge positie in Google is van belang om gevonden te kunnen worden tussen de vele concurrenten. Maar je wil wel gevonden worden door de juiste doelgroep en vervolgens moeten die bezoekers ook geprikkeld worden om in jouw webshop te blijven en producten te kopen. Daarom zal een goede copywriter je productteksten altijd in de eerste plaats schrijven voor de klant, zodat deze prettig leesbaar zijn, en wordt SEO er op subtiele wijze in verwerkt.

Een trefzekere tekst

Wil je ook een professionele copywriter om productteksten voor je te schrijven die krachtig en effectief zijn? Teksten die jouw bezoekers aansporen om je producten te kopen én die ervoor zorgen dat je vindbaarheid in zoekmachines verbetert? Neem dan eens contact met ons op voor een offerte of bekijk onze tarievenpagina. Wij staan telefonisch en per mail klaar om al je vragen te beantwoorden en gaan graag voor je aan de slag.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden