Professionele copywriting

voor je webshop

  • Zoek je iemand die de copywriting voor je webshop op professionele wijze kan verzorgen? Een ervaren schrijver die je producten helder en verleidelijk neerzet, maar tegelijkertijd ook zorgt voor een betere ranking in de zoekmachines? Wij nemen je dit schrijfwerk graag uit handen. Onze copywriters zijn bedreven in het schrijven van webteksten en weten precies de juiste toon te vinden om je bezoekers te overtuigen. Bovendien zorgt een ervaren SEO copywriter dat je webshop meteen ook hoger in de zoekresultaten komt te staan. Dat is dus een win-winsituatie.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een zinvolle

investering

  • Ook al werken wij tegen zeer scherpe tarieven, de copywriting voor je webshop uitbesteden aan een professioneel tekstbureau vraagt hoe dan ook om een investering. Natuurlijk wil je dat die investering resultaat geeft. Daarom zet onze ervaren SEO copywriter zich voor je webshop in met kennis en kunde, maar ook met een grote passie voor taal. Dat levert unieke, creatieve teksten op, waarmee jouw webshop zich onderscheidt van de concurrent.

Professionele copywriting

voor je webshop

  • Dat onderscheid is nu net waar het om draait. Veel webshops hebben dezelfde productteksten, omdat ze de informatie van de leverancier simpelweg kopiëren. Daardoor ontstaat duplicate content, waardoor zoekmachines je webshop als minder belangrijk beschouwen en je lager in de zoekresultaten komt te staan.
  • Een SEO copywriter voorziet je webshop daarom van teksten die stuk voor stuk uniek zijn. Daarbij is het voor je positie in Google van belang dat iedere tekst de juiste lengte en indeling heeft. Ook moeten er relevante zoekwoorden worden gebruikt, die in een bepaalde ratio in de tekst verwerkt moeten zijn zonder de leesbaarheid te schaden.

De klant staat voorop

Als je de copywriting voor je webshop door ons laat doen, dan staat de leesbaarheid van de teksten altijd voorop. Een over-geoptimaliseerde tekst, die alleen maar geschreven is om hoger in Google te komen, leest niet fijn en zorgt ervoor dat bezoekers je webshop snel weer verlaten. Daarom richten wij ons met schrijven altijd op de klant en zorgen wij ervoor dat de SEO-eisen op subtiele wijze in de tekst verwerkt zijn.

Doeltreffende copywriters

De copywriting voor je webshop uitbesteden aan onze professionele schrijvers is een waardevolle investering die zichzelf vaak snel terug betaalt. Wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen en kunnen altijd maatwerk leveren. Kijk voor de prijzen op onze tarievenpagina of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen. Wij staan klaar om je verder te helpen met doeltreffende online copy.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden