Op de homepage van je webshop

pakkende tekst plaatsen

  • Wil je op de homepage van je webshop tekst die je bezoekers direct nieuwsgierig maakt en ervoor zorgt dat ze verder willen kijken in je shop? Een tekst die jouw webshop onderscheidt van die van de concurrent, zodat je met kop en schouders boven de anderen uitsteekt? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Onze schrijvers kunnen bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak en werken vakkundig en met een flinke dosis passie voor taal. Dat resulteert in teksten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Je homepage als

visitekaartje

  • De homepage van je webshop moet tekst bevatten die precies goed is. De homepage is immers het eerste dat bezoekers zien als ze je webshop bezoeken en je kunt het dan ook beschouwen als je online visitekaartje. Daarom is het van belang dat je homepage de juiste sfeer en design heeft, passend bij het imago van jouw onderneming. De tekst mag daarbij niet onderschat worden, want deze heeft een tweetal belangrijke functies.

Prikkelende homepage

teksten

  • Ten eerste moet op de homepage van je webshop tekst staan die de bezoekers prikkelt. Het doel is de bezoekers nieuwsgierig te maken naar jouw producten en te voorkomen dat ze je webshop al snel weer verlaten. Sterker nog, bezoekers moeten worden verleid om rond te neuzen in je webshop en producten aan te schaffen.
  • Maar dat is niet het enige dat een goede tekst kan doen. Goede tekst is, naast lekker leesbaar en overtuigend, ook SEO-proof. Dat betekent dat je met de juiste teksten in je webshop meteen ook zorgt voor een goede positie in de zoekresultaten van Google.

De juiste bezoekers binnenhalen

Door op de homepage van je webshop tekst te plaatsen die op de juiste manier aan de SEO-criteria voldoet, zorg je ervoor dat je niet alleen hoger in de ranking van zoekmachines eindigt, maar ook dat de juiste doelgroep je webshop weet te vinden. Je hebt namelijk niks aan veel bezoekers als die je site direct weer verlaten omdat het niet de juiste doelgroep is. De juiste zoektermen zijn daarom van groot belang in je tekst.

Laat je homepage eruit springen

Wil jij ook dat de homepage van je webshop de juiste tekst bevat, zodat jouw site eruit springt tussen alle concurrerende webshops? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij hebben altijd wel een schrijver die de juiste toon weet te vinden die past bij je doelgroep. Op onze tarievenpagina vind je onze scherpe tarieven. Wij stellen ook graag een offerte op voor maatwerk. Bel of mail direct voor meer informatie, wij helpen je graag verder.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden