Pakkende

SEO webteksten

  • Goede SEO webteksten kunnen voor je onderneming een groot verschil maken. Zoek je een schrijver die SEO-proof webteksten voor je kan schrijven? DeContentbank neemt je het schrijfwerk graag uit handen. Onze schrijvers kunnen bogen op jarenlange ervaring met het schrijversvak en in het bijzonder met het schrijven van webteksten. Daarbij zijn zij uiteraard op de hoogte van de meest actuele SEO-criteria. Zij weten dan ook als geen ander hoe ze jouw onderneming kunnen laten opvallen tussen al die andere ondernemers die zichzelf op internet presenteren.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De eerste indruk

  • Het internet is tegenwoordig amper weg te denken en als onderneming ben je dan ook eigenlijk nergens zonder een goede website. Je website is namelijk in veel gevallen de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf zullen krijgen. Maar een goede website maken is nog niet zo makkelijk als het misschien klinkt. Want naast de visuele presentatie – de kleurkeuze, logo, foto’s en plaatjes – moet je site ook de juiste informatie bevatten. En omdat je maar één keer een eerste indruk kunt maken, moet die informatie op een pakkende en correcte manier verwoord zijn.

Positief beeld schetsen

  • Natuurlijk wil je dat bezoekers van je site een positieve indruk van jouw bedrijf, producten of dienstverlening krijgen. Een tekst die niet vloeiend leest of die vol staat met fouten draagt daar niet aan bij. Want als de teksten kwalitatief niet goed zijn, wat zegt dat dan over de rest van het bedrijf? Bij bezoekers kan zo al snel een negatief beeld ontstaan, wat ertoe leidt dat ze door zoeken en bij de concurrent terecht komen.
  • Daarom is het belangrijk om je teksten de juiste aandacht te geven. Bij SEO webteksten betekent dat ook dat de schrijver de juiste balans weet te hanteren tussen het gebruik van zoekwoorden en het schrijven van een lekker leesbare tekst, die de aandacht van de lezer vasthoudt.

Lezers versus zoekmachine

Die juiste balans is van groot belang. Waarschijnlijk heb je wel eens een tekst gelezen die puur voor de zoekmachines geschreven was. En waarschijnlijk ben je toen heel snel afgehaakt. Want zo’n tekst staat bol van de zoekwoorden die vaak totaal misplaatst toegepast zijn, waardoor de leesbaarheid ver te zoeken is. Zo’n SEO tekst heeft je dan wel naar de website gelokt, maar zorgt er niet voor dat je daar ook blijft. Onze schrijvers schrijven SEO webteksten dan ook in de eerste plaats voor de lezer. Het uitgangspunt is dat het fijne, goed leesbare teksten moeten zijn, waarbij de SEO-criteria op correcte wijze, maar wel zo onopvallend mogelijk, zijn toegepast.

Het verschil maken

Goede SEO webteksten zorgen er dus voor dat de lezer op een prettige manier jouw website weet te vinden en daar vervolgens ook wil blijven. En meer bezoekers, betekent uiteindelijk meestal ook meer omzet. SEO webteksten kunnen op die manier een groot verschil maken voor je onderneming. Het inzetten van een ervaren SEO schrijver kan dan ook zeer effectief zijn. Bovendien betaalt deze investering zichzelf vaak al snel terug. Wil je weten wat onze dienstverlening kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij staan zowel telefonisch als via de mail klaar om je vragen te beantwoorden.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden