Bereik je doelgroep

met SEO webteksten

  • Zoek je een tekstbureau voor het schrijven van overtuigende en aansprekende SEO webteksten? Wij hebben ruime ervaring met het schrijven van uiteenlopende webteksten. DeContentbank levert teksten met een passende stijl en toon. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.
  • Snel en gemakkelijk worden gevonden
    Het internet is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de belangrijkste informatiebron voor veel mensen. Producten worden online gekocht, informatie wordt online opgezocht. Natuurlijk wil je dat jouw website goed wordt bezocht door jouw doelgroep. Verkoop je bepaalde producten, of geef je informatie over een interessant onderwerp? Zorg er dan voor dat jouw website snel en gemakkelijk wordt gevonden door Google en andere zoekmachines. Dit bereik je door SEO webteksten op je website te plaatsen.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

Waar voldoen goede

SEO webteksten aan?

  • Een goede SEO tekst voldoet aan een aantal standaard voorwaarden. Hierbij valt te denken aan het gebruik van de juiste zoekwoorden en zoekwoord combinaties, korte zinnen, korte alinea’s en aansprekende titels van tekst en alinea’s. Wanneer de teksten op je website voldoen aan deze criteria, is de kans groot dat jouw website beter zichtbaar is in de bekende zoekmachines.

Laat de teksten voor je website

schrijven door professionals

Het is helemaal geen schande als je zelf niet zo goed weet hoe je de beste teksten voor je website moet schrijven. Als jouw kennis of interesse op een ander vlak ligt dan teksten schrijven, dan kun je deze klus uitbesteden aan de professionals van DeContentbank.

Wij kunnen voor iedere website, of het nu een webwinkel is of een informatieve site over een bepaald onderwerp, aansprekende teksten schrijven. Daarbij kunnen we, op verzoek van de opdrachtgever, gebruik maken van SEO. De teksten worden dan geschreven als SEO webteksten. Door het verwerken van de juiste zoekwoorden wordt jouw website beter gevonden door de zoekmachines. Dit verhoogt in veel gevallen het aantal bezoekers van je website.

Aansprekende teksten voor een scherp tarief

  • Bij DeContentbank kun je al aansprekende SEO webteksten laten schrijven vanaf 4,0 cent per woord. Je bepaalt zelf hoeveel woorden je tekst moet bevatten, indien gewenst kunnen we je adviseren over de tekstlengte en de te gebruiken zoekwoorden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte. Wil je meer informatie? Mail naar info@decontentbank.nl of bel met telefoonnummer 076 – 700 2567.
Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden