Persberichten

laten schrijven

  • Wil je een doeltreffend persbericht laten schrijven dat de aandacht van lezers trekt en vasthoudt? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Persberichten zijn zeer specifieke teksten die aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, met als doel om belangrijk nieuws naar buiten te brengen. Het schrijven van een persbericht is dan ook een klus die tijd en inspanning vergt. Kennis en ervaring met het schrijven van dit soort teksten is eigenlijk onontbeerlijk voor het opstellen van een professioneel persbericht. Je persbericht laten schrijven door DeContentbank is daarom een goed idee.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Snel tot de

kern komen

  • Een persbericht wordt gebruikt wanneer er een belangrijke mededeling of groot nieuws moet worden overgebracht aan een bepaalde doelgroep. Daarbij is het van groot belang dat het persbericht zich toespitst op de kern van je boodschap. Onnodige dwalingen naar zaken die er niet toe doen, worden in een persbericht meestal niet gewaardeerd. Kort maar krachtig is dus het credo, maar dat betekent niet voor elk persbericht precies hetzelfde. Afhankelijk van de boodschap en de onderneming die het persbericht publiceert, kunnen de exacte lengte en vorm van het persbericht verschillen.

Een goede opbouw in je persbericht

  • Om je boodschap helder te verwoorden, is het van belang om een goede opbouw in je verhaal aan te brengen. Je persbericht laten schrijven door een ervaren schrijver betekent dat je verzekerd bent van een tekst met een duidelijke structuur, die zonder overbodige poespas opbouwt tot het nieuws dat je wereldkundig wil maken. Daarnaast weten onze schrijvers precies welke richtlijnen ze moeten volgen om je persbericht onder de aandacht te brengen.
  • Aandacht, daar draait het immers allemaal om wanneer je persberichten wil laten schrijven. Want schrijven is één ding, maar met je persbericht ook de aandacht van de lezer vangen, dat is iets heel anders. Daarom besteden onze schrijvers aan het opstellen van een persbericht ook veel aandacht.

Krachtige persberichten

laten schrijven

Een persbericht is niet zomaar een stukje tekst. Het is niet bedoeld om de lezer te vermaken, maar bevat een serieuze mededeling of belangrijk nieuws. Het is dan ook zaak om dat nieuws op een heldere en krachtige manier te verwoorden. Het persbericht moet moeiteloos te begrijpen zijn door de lezer en geen ruimte laten voor twijfel of vragen. Persberichten laten schrijven door onze deskundige schrijvers betekent dan ook dat er goed gekeken wordt naar de doelgroep. Want die doelgroep bepaalt wat de juiste toon is voor de tekst.

Contact opnemen

Omdat het schrijven van persberichten een serieuze zaak is waar de juiste kennis en ervaring voor nodig is, willen wij je hier graag bij van dienst zijn. Wij zijn een professioneel tekstbureau en onze schrijvers kunnen bogen op veel ervaring. Wij hebben voor ieder onderwerp wel een schrijver in huis die de juiste woorden kan vinden om je persbericht onder de aandacht te brengen. Neem een kijkje op onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan en maak kennis met onze scherpe tarieven. Uiteraard staan wij ook telefonisch en via de mail klaar om je vragen te beantwoorden. Wij klimmen graag in onze pen om jouw persbericht tot een succes te maken.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden