SEO landingspagina

laten schrijven

  • Wil je professionele teksten laten schrijven voor een SEO landingspagina? Zoek je een schrijver die effectieve teksten kan schrijven, die het doel van jouw landingspagina’s dienen? Neem dan eens contact op met ons. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webteksten en gaan graag voor je aan de slag. Onze schrijvers zijn stuk voor stuk zeer ervaren in het schrijversvak en in het bijzonder in het schrijven van vlotte en doeltreffende teksten voor het web. Met goede landingspagina’s trek jij de aandacht en realiseer je een hogere conversie op je site.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Focus op het onderwerp

  • Wanneer je teksten gaat schrijven voor een SEO landingspagina, is het van belang om de focus op het juiste onderwerp te houden. Bezoekers komen meestal op een landingspagina terecht via de resultaten in een zoekmachine of door middel van reclamecampagnes via social media of mailings. De landingspagina moet dan ook voortborduren op datgene waar de bezoeker naar zocht. Die bezoeker heeft immers een bepaalde verwachting naar aanleiding van de advertentie of het zoekresultaat waarop hij heeft geklikt.

Gericht teksten schrijven

voor je SEO landingspagina

  • De tekst op je SEO landingspagina moet de bezoeker dus precies bieden wat deze zocht. Dat doe je door allereerst een passende titel te plaatsen die aansluit bij wat de bezoeker verwacht te vinden, en door vervolgens je te richten op het overbrengen van één heldere boodschap.
  • De landingspagina is duidelijk niet de plek waar je te veel informatie of bijzaken gaat vermelden. Dit is één van de grootste valkuilen bij het schrijven van teksten voor landingspagina’s, zeker voor onervaren schrijvers. Te veel informatie maakt de pagina onoverzichtelijk en leidt de bezoeker af van datgene waar hij voor kwam.

Tijd voor actie

Een landingspagina is eigenlijk een soort tussenstop voor de bezoeker tussen de advertentie en je website. Door je te focussen op datgene waar de bezoeker naar zoekt, kun je de conversie op je website verhogen. Daarvoor is een call-to-action onontbeerlijk. Een call-to-action zet de bezoeker aan om te doen wat jij graag wil, bijvoorbeeld het kopen van een product, het aanmelden voor een activiteit of het inschrijven voor je nieuwsbrief.

Effectieve landingspagina’s

Wil jij ook doeltreffende teksten laten schrijven voor je landingspagina? Wil je dat onze schrijvers zorgen voor landingspagina’s die de juiste focus hebben en die aanzetten tot actie, zodat jouw bezoekers ook klanten worden? Kijk dan eens rond op onze tarievenpagina of neem contact op voor een offerte op maat. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel of mail ons gerust, wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden