SEO tekstschrijver

voor pakkende webteksten

  • Zoek je een ervaren SEO tekstschrijver? Graag schrijven wij jouw SEO teksten. Door het enorme online aanbod is het belangrijk dat je webteksten gevonden worden. De unieke teksten van DeContentbank dragen bij aan een betere vindbaarheid van je website of juist een specifieke landingspagina.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

Scherpe tarieven

voor uitstekende teksten

  • De Contentbank hanteert een scherp tarief vanaf 4,0 cent per woord voor het schrijven van SEO teksten. Dit betekent dat je voor een tekst van bijvoorbeeld 400 woorden 16 euro (exclusief btw) betaalt. Met deze geringe investering kun je er al voor zorgen dat je website een stuk beter gevonden wordt. Wil je weten wat het laten schrijven van een SEO tekst kost? Gebruik de onderstaande rekentool.

Wat is een

goede SEO tekst?

  • Een goede SEO tekst voldoet aan een aantal voorwaarden. Denk hierbij aan korte, veelzeggende zinnen, korte alinea’s die gemakkelijk ‘scanbaar’ zijn voor de lezer, pakkende titels en het gebruik van relevante zoekwoorden. Het bedenken en toepassen van zoekwoorden is voor ons dagelijkse kost. Weet je zelf wat populaire zoekwoorden zijn in jouw branche? Natuurlijk kun je ook zelf de gewenste zoekwoorden aandragen. Wij maken graag gebruik van deze kennis.

SEO-teksten voor iedere website

  • Of je nu pakkende categorieteksten of professionele productteksten voor je webshop nodig hebt, vakkundige blogartikelen, DeContentbank voorziet je van de beste SEO teksten. Heb je een bestaande tekst of misschien een paar steekwoorden op papier staan? Ook voor het redigeren en herschrijven van teksten kun je bij ons terecht. Wil je jouw bestaande tekst)en) alleen op SEO gecontroleerd en grammaticaal gecorrigeerd hebben? Ook dat is mogelijk.
  • Vrijblijvend contact
    Je hoeft als eigenaar van een website niet zelf het wiel uit te vinden. Laat je SEO teksten schrijven door een ervaren SEO tekstschrijver van DeContentbank. Wij zorgen ervoor dat je teksten ontvangt van uitstekende kwaliteit. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw opdracht of neem voor meer informatie contact met ons op.
Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden