Pakkende

SEO webteksten

  • Zoek je een tekstschrijver? Wij schrijven graag een pakkende tekst voor je, afgestemd op jouw doelgroep en wensen. DeContentbank is een tekstbureau dat werkt met gedreven tekstschrijvers die een passie hebben voor taal en die van elke tekst een pareltje weten te maken. Met de degelijke en soepel lopende content die onze schrijvers snel en foutloos aanleveren, steek je met kop en schouders boven je concurrenten uit. Onze teksten worden volledig met de hand geschreven, zonder enige hulp van kunstmatige intelligentie.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Voor iedere

tekst een schrijver

  • Wij kunnen elk soort tekst voor je schrijven, omdat wij voor ieder specialisme wel een deskundige schrijver in huis hebben. Een reeks informatieve blogteksten bijvoorbeeld, waarmee je bezoekers aan je website, en daarmee aan je bedrijf, verbindt. Of wervende product- en webshopteksten, die wij geloofwaardig en overtuigend voor je opstellen. Wat voor soort webtekst je ook wil laten schrijven, wij vinden de juiste toon om je boodschap over te brengen aan de klant. Uiteraard weten wij ook alles van SEO-teksten en maken wij iedere tekst SEO-proof, zodat jouw zichtbaarheid op internet groter wordt.

Je teksten laten schrijven

  • Teksten laten schrijven door een content schrijver van DeContentbank betekent misschien dat je even een drempeltje over moet. Want wie kan jouw bedrijf beter vertegenwoordigen dan jijzelf? Toch is het vangen van jouw passie en enthousiasme in een goedlopende, krachtige tekst een vak apart. Dankzij onze kennis en ervaring met het schrijversvak weten wij de juiste structuur in elke tekst aan te brengen en de gewenste doelgroep op passende wijze aan te spreken.
  • Een correcte, foutloze tekst die lekker leest, straalt professionaliteit uit. En dat straalt af op je bedrijf. Een website die bol staat van de kromme zinnen en waar geen duidelijke boodschap uit naar voren komt, zorgt ervoor dat potentiële klanten naar de concurrent gaan. Goede teksten laten schrijven is dus van groot belang.

Klanten

of bezoekers

Wie zijn zichtbaarheid op internet wil vergroten, doet er goed aan om SEO-teksten te laten schrijven. SEO-teksten vormen een verhaal apart binnen het vak. Ze zijn er in eerste instantie op gericht om meer bezoekers op je site te krijgen, door een betere vindbaarheid in zoekmachines te creëren. Als bedrijf wil je echter niet alleen meer bezoekers op je website, maar je wil vooral een toename van het aantal klanten. SEO-teksten dienen dan ook niet geschreven te worden voor de zoekmachine, maar voor de klant. Wij schrijven daarom vlotte, leesbare SEO-teksten, die de aandacht van de klant vasthouden, zonder daarbij de SEO-criteria uit het oog te verliezen.

Neem contact op

Teksten laten schrijven door DeContentbank betekent dat je een professionele uitstraling geeft aan je bedrijf. Wil jij je boodschap door ons laten vertalen naar een helder en krachtig verhaal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar en stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Op onze tarieven pagina vind je ook onze scherpe tarieven, waarmee een professionele tekst voor iedereen een haalbare kaart is. Heb je nog vragen over onze schrijvers of onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden