Je teksten SEO-proof maken

  • Wil jij je teksten SEO-proof maken maar weet je niet hoe je dat het beste aan kunt pakken? Zoek je een ervaren schrijver die verstand heeft van SEO-schrijven en dit voor jou kan doen? Neem dan eens contact met ons op. Onze schrijvers hebben ruime ervaring in het schrijversvak en zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Wij gaan dan ook graag voor je aan de slag om jouw teksten SEO-proof te maken en ervoor te zorgen dat jouw website voortaan hoger scoort in de zoekresultaten van Google.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Actuele SEO-criteria

  • De internetwereld is voortdurend in beweging en het is voor SEO-schrijvers dan ook van belang om steeds over de meest actuele kennis te beschikken. De zoekmachines gebruiken diverse criteria op basis waarvan ze een website beoordelen. Hoe belangrijker een website volgens deze beoordeling is, hoe hoger deze weer zal worden gegeven in de lijst met zoekresultaten. Om je positie te verbeteren, moet je dus op de hoogte zijn van de actuele criteria en weten hoe je deze zo optimaal mogelijk kan toepassen.

Je teksten SEO-proof laten

maken door een professional

  • Om je teksten SEO-proof te maken moet je onder andere aandacht besteden aan de lengte en aan de indeling van je tekst. Zoekmachines hechten waarde aan een tekst met een bepaalde structuur en met precies het juiste woordenaantal.
  • Daarnaast speelt het gebruik van zoekwoorden een belangrijke rol. Daarbij gaat het om het toepassen van de beste zoekwoorden, maar ook om de plek ervan in de tekst en om de hoeveelheid. Het vinden van de optimale zoekwoord-tekst ratio is een belangrijke factor en bepaalt eveneens mede of de tekst nog leesbaar blijft voor je bezoekers.

Laat je bezoekers prettig lezen

Die leesbaarheid is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Een tekst waarbij alleen maar op SEO-criteria is gelet, loopt het risico om onleesbaar te worden door overmatig gebruik van zoekwoorden en de kromme zinnen die daardoor vaak ontstaan. Leesbaarheid is echter van groot belang, want je wil niet dat je bezoekers op je site komen en deze direct weer verlaten. Een goede SEO-tekst is daarom nooit alleen maar voor Google geschreven.

Leesbare SEO-teksten

Wil jij je teksten SEO-proof laten maken en zoek je daarvoor een schrijver die SEO en leesbaarheid moeiteloos weet te combineren? Onze schrijvers hebben veel ervaring en werken nauwkeurig en tegen lage tarieven. Bel of mail ons dan eens voor een offerte of kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden