Professionele teksten

voor op je website

  • Ben je op zoek naar een professionele schrijver die teksten voor op je website kan schrijven? Wil je teksten op je website die niet alleen je lezers informeren, maar die ook bijdragen aan het behalen van je doelstellingen? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Al onze schrijvers hebben ruime ervaring in het schrijversvak en zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Wij kunnen over ieder onderwerp schrijven dankzij de uitgebreide en uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden van onze schrijvers.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Investeren in je onderneming

  • De teksten voor op je website uitbesteden aan een professionele tekstschrijver betekent een investering in je organisatie. Een investering die je vaak snel weer terugverdient. Teksten kunnen namelijk een groot verschil maken voor het succes van je website en daarmee ook voor je onderneming. Dat komt doordat webteksten diverse functies hebben, zoals het informeren en overtuigen van klanten, maar ook het beter zichtbaar maken van je website in zoekmachines.

Doeltreffende teksten

voor op je website

  • De teksten op je website kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het vindbaar maken van je site op internet. Dit kun je bereiken door de teksten te laten voldoen aan de SEO-criteria, op basis waarvan zoekmachines beoordelen op welke plek in de zoekresultaten jouw website moet worden weergegeven.
  • Je teksten SEO-proof maken betekent dat je op een aantal aspecten moet letten. Zo is de lengte van de tekst van belang, maar ook de structuur en indeling in alinea’s. Daarnaast moet je gebruik maken van de juiste zoekwoorden en deze op de beste plekken in de tekst plaatsen.

Overtuigen en prikkelen

Met SEO-proof teksten op je website scoor je hoger in de zoekresultaten van Google. Dat levert meer bezoekers op je website op en die bezoekers wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Aan hogere bezoekersaantallen heb je immers niets als ze meteen weer doorklikken naar de concurrent. Je teksten moeten daarom ook pakkend zijn en de bezoekers verleiden om meer te willen weten. Vervolgens moet de tekst de bezoeker ook nog overtuigen om klant te worden of om zich bijvoorbeeld in te schrijven voor je nieuwsbrief.

Effectief en leesbaar

Wil jij professionele en doeltreffende teksten voor op je website laten schrijven? Zoek je een schrijver die de verschillende functies van tekst begrijpt en deze soepel integreert tot één lekker leesbare tekst? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze tarievenpagina eens. Wij werken tegen scherpe tarieven. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden