Teksten voor je

website kopen

  • Wil jij professionele teksten voor je website kopen? Zoek je een deskundige en ervaren tekstschrijver die op papier kan zetten wat jij in je hoofd hebt? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Onze schrijvers hebben een vlotte pen en hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het schrijversvak. Wij schrijven al kwaliteitsteksten vanaf het zeer scherpe tarief van 2,5 cent per woord. Voor ieder soort tekst en voor elk onderwerp hebben wij wel een schrijver in huis die de juiste kennis en ervaring heeft.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Zelf schrijven of uitbesteden

  • Wanneer je als ondernemer teksten nodig hebt voor je website, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om die zelf te schrijven. Je kunt immers zelf het beste vertellen over jouw producten of dienstverlening, dus waarom zou je dat dan ook niet zelf opschrijven? Toch blijkt het in de praktijk vaak lastiger dan gedacht om dat wat in je hoofd zit, ook goed over te brengen op papier. Teksten voor je website kopen bij een tekstschrijver, kan je daarom veel tijd en moeite besparen.

Functionele teksten

voor je website kopen

  • Er is echter nog een andere, hele goede, reden om je webteksten door een professional te laten schrijven. Webteksten hebben namelijk meerdere functies en kunnen zelfs een belangrijke rol spelen in het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Zo’n functionele tekst moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen.
  • Ten eerste is het aan te raden om elke tekst op je website SEO-proof te schrijven. SEO-proof wil zeggen dat de tekst voldoet aan de criteria van zoekmachines. Op basis van deze criteria bepalen zoekmachines namelijk waar jouw website in de lijst met zoekresultaten wordt weergegeven. Hoe hoger je scoort, hoe beter de conversie op je site.

Meer bezoekers en klanten

Een hoge score in Google is natuurlijk mooi, maar daarmee ben je er nog niet. Als meer bezoekers je website weten te vinden, wil je dat natuurlijk ook terug gaan zien in een groeiend klantenbestand. Ook daarbij is tekst van belang. Door je teksten pakkend en overtuigend te schrijven, kun je klanten op je site houden en voorkomen dat ze wegklikken naar de concurrent. Tenslotte moet de tekst de klant ook nog verleiden om jouw diensten of producten aan te schaffen.

Alles in één soepele tekst

Wil jij professionele en functionele teksten voor je website kopen? Teksten die prikkelen, overtuigen en verleiden, en tegelijkertijd ook nog eens SEO-proof zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kijk eens op onze tarievenpagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Bel of mail ons direct, dan kunnen wij snel voor je aan het werk gaan.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden