Professionele teksten voor

je website: een richtprijs

  • Zoek jij voor het laten schrijven van professionele teksten voor je website een richtprijs? En wil je graag een ervaren tekstschrijver inzetten, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan nemen wij je het schrijfwerk graag uit handen. Wij werken tegen een tarief per woord en gaan al aan de slag vanaf 2,5 cent per woord. Onze schrijvers beschikken over ruime kennis en ervaring in het schrijversvak en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een heldere richtprijs

  • Als je op internet gaat zoeken, dan is voor het laten schrijven van professionele teksten voor je website een richtprijs moeilijk te vinden. Op het gebied van tekstschrijven zijn er zeer veel aanbieders en daarbij werkt de één tegen een uurtarief terwijl de andere schrijver een prijs per woord rekent. En dan komen er soms ook nog researchkosten of andere onverwachte kosten bij. Al met al kan de totaalprijs voor een tekst behoorlijk uiteenlopen als je verschillende schrijvers gaat vergelijken.

Onze teksten voor je website

met duidelijke richtprijs

  • Het grote aanbod van tekstschrijvers online maakt het er niet makkelijker op om een passende schrijver voor je teksten te vinden. Bovendien is het vaak moeilijk te bepalen of een schrijver voldoende gekwalificeerd is. Schrijver is immers geen beschermd beroep, wat betekent dat iedereen zichzelf tot schrijver kan benoemen.
  • Wij maken het graag eenvoudiger door alleen te werken met ervaren schrijvers die continue kwaliteit kunnen leveren. Onze schrijvers werken nauwkeurig en foutloos, en doen dit vanuit een passie voor taal. Daarbij vinden wij het belangrijk om vooraf helderheid te scheppen over onze tarieven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Altijd SEO-proof

De teksten op je website zijn natuurlijk vooral bedoeld om je bezoekers de gewenste informatie te geven en bijvoorbeeld om ze te overtuigen om jouw diensten of producten aan te schaffen of om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. De teksten kunnen echter ook een belangrijke bijdrage leveren aan de positie van je site in Google, door aan de SEO-eisen te voldoen. Onze schrijvers zorgen er daarom voor dat iedere tekst SEO-proof wordt geschreven.

Advies of offerte

Wil jij voor de teksten voor je website een richtprijs weten? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan of kijk eens rond op onze tarievenpagina. Wij schrijven al vanaf 2,5 cent per woord, dus het totaalbedrag voor jouw tekst is eenvoudig uit te rekenen als je weet hoe lang je tekst moet worden. Wil je dat wij met je meedenken over de lengte van je tekst of heb je andere vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden