+31(0)76 - 700 2567 Veelgestelde vragen

Tekstschrijver gezocht

Je bent nu hier: Home > Tekstschrijver gezocht
 

Tekstschrijver gezocht voor prikkelende teksten


Zoek je een tekstschrijver voor het schrijven van goede webteksten? Schakel dan DeContentbank in. Wij kunnen jouw site voorzien van aansprekende en prikkelende webteksten. Of je nu teksten nodig hebt voor een bedrijfswebsite, een informatieve webpagina of een webshop.

Bereken de prijs voor je tekst

Selecteer het aantal woorden
Aantal woorden

Tekstschrijver gezocht? Stop met zoeken!

Samen met jou bekijken we wat de beste strategie is. Wil je het aantal bezoekers aan de website vergroten? Of wil je dat de website van betere teksten wordt voorzien zodat je bezoekers sneller kunnen vinden wat ze zoeken? In beide gevallen kunnen wij je helpen met het schrijven van goede, aansprekende teksten.

Teksten voor het web moeten in veel gevallen aan andere eisen voldoen dan teksten voor op papier. Ze moeten to the point zijn, zonder overbodige informatie, geschreven zijn met korte zinnen, de juiste zoekwoorden bevatten en de bezoeker direct doorgeleiden naar de informatie die hij zoekt. DeContentbank levert teksten die aan al deze voorwaarden voldoen, tegen scherpe tarieven.


Teksten voor diverse soorten websites

Je kunt bij DeContentbank terecht voor teksten voor diverse soorten websites. Wij schrijven teksten voor onder andere webwinkels, bedrijfswebsites en informatieve websites over uiteenlopende onderwerpen. De teksten die wij schrijven zijn zoekmachinevriendelijk. Dit wil zeggen dat er in de tekst bijvoorbeeld zoekwoorden worden opgenomen die ervoor zorgen dat één of meerdere pagina's beter zullen scoren in een zoekmachine zoals Google. We schrijven niet alleen voor Google. De teksten die wij leveren zullen vooral prettig leesbaar zijn.


Schakel De Contentbank in voor de beste website teksten

Staat het laten schrijven van teksten hoog op je to-do lijstje voor de ontwikkeling van je website? Neem dan direct contact op met DeContentbank. Wij leveren (SEO) webteksten vanaf 4,0 cent per woord.