Tekstschrijver

voor de makelaardij

  • Zoek je een tekstschrijver voor de makelaardij? Iemand die op freelance basis beschikbaar is en de juiste teksten kan aanleveren op het moment dat jij ze nodig hebt? Dan stellen wij ons graag aan je voor. Wij werken uitsluitend met ervaren tekstschrijvers die hun vak verstaan. Omdat wij bovendien met een grote groep deskundige schrijvers werken, is er bij ons altijd direct een schrijver beschikbaar, zodat je nooit lang op je teksten hoeft te wachten. Wij werken tegen scherpe tarieven en kunnen dankzij onze kennis en ervaring elk soort tekst voor je schrijven.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Koper en verkopers

overtuigen

  • In de makelaardij spelen teksten een belangrijke rol. Enerzijds heb je te maken met de verkoopteksten van een woning, die ervoor moeten zorgen dat de interesse van woningzoekenden gewekt wordt en dat de juiste doelgroep geprikkeld wordt om een pand te komen bezichtigen. Maar anderzijds heb je als makelaar ook een website en promotiemateriaal nodig met pakkende en sterke teksten, waarmee je verkopers overtuigt hun woning via jou te verkopen.

Een tekstschrijver kan je

makelaardij promoten

  • Dat laatste is zeker niet onbelangrijk, want je wil natuurlijk niet dat potentiële klanten hun huis uiteindelijk via de concurrent verkopen. Een goede tekstschrijver met verstand van de makelaardij kan ervoor zorgen dat je beschikt over teksten die zowel informatief als wervend zijn.
  • De teksten op je website kunnen bovendien een grote bijdrage leveren aan je vindbaarheid als makelaar op internet. Door rekening te houden met de SEO-criteria, simpel gezegd de wensen van zoekmachines, kunnen de teksten op je website ervoor zorgen dat jouw site hoger scoort in Google. Dat levert doorgaans direct een hogere conversie op.

Je onderscheiden op

de huizenmarkt

Door teksten te schrijven die zowel aan de SEO-criteria voldoen als die de lezer op de juiste manier aanspreken, kan een tekstschrijver bereiken dat meer bezoekers jouw website weten te vinden én dat die bezoekers ook besluiten hun pand bij jou in de verkoop te doen. Daarmee levert een tekstschrijver een belangrijke bijdrage aan het succes van jouw makelaardij. Goede verkoopteksten voor de woningen die je aanbiedt maken het plaatje vervolgens af.

Pakkende verkoopteksten

Zoek jij een professionele tekstschrijver die jouw makelaardij vooruit kan helpen? Wil je deskundige en overtuigende verkoopteksten en een website die goed scoort in de zoekmachines? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kijk alvast op onze tarievenpagina voor meer informatie over onze scherpe prijzen. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Bel of mail ons direct, wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden