Een tekstschrijver online inhuren:

tarief per woord

  • Wil je een tekstschrijver online inhuren en het tarief per woord weten? Zoek je een ervaren en deskundige schrijver die geen torenhoge prijzen rekent? Neem dan eens contact met ons op. Onze vakbekwame schrijvers gaan al aan de slag vanaf 2,5 cent per woord. Dit scherpe tarief kunnen wij mogelijk maken door een zeer efficiënte manier van werken. Online afspraken maken en de teksten binnen korte tijd leveren hoort daarbij. Zo verlies je geen tijd en kun je rekenen op teksten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Grote prijsverschillen

tussen schrijvers

  • Als je een tekstschrijver online gaat inhuren en je zoekt het tarief per woord, dan zal je waarschijnlijk ontdekken dat er op dat gebied veel verschil is tussen schrijvers onderling. Helaas is het niet alleen de prijs die behoorlijk varieert, maar ook de kwaliteit van de geleverde teksten kan sterk uiteenlopen. Het is daarbij niet automatisch zo dat een duurdere schrijver ook betere teksten schrijft dan een schrijver die een schappelijker tarief vraagt.

Een tekstschrijver online inhuren

en per woord betalen

  • De prijs is vaak dus geen maatstaf voor de kwaliteit van de tekst, maar hangt vooral af van de werkwijze en het verdienmodel van de schrijver. Daarbij werken sommige tekstschrijvers tegen een tarief per woord en anderen werken juist met een uurtarief.
  • Wij hanteren altijd een vast tarief per woord en schrijven jouw tekst al vanaf 2,5 cent per woord. Afhankelijk van de lengte van de tekst die je wil hebben kun je dus eenvoudig uitrekenen wat de totaalprijs is. Alleen voor korte teksten rekenen wij daarbij nog een vast laag bedrag voor het doen van research.

Onze efficiënte werkwijze

De reden dat wij tegen dit lage tarief kunnen werken, komt door onze efficiënte werkwijze. Die houdt in dat wij werken met een grote groep zeer ervaren schrijvers, die uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden hebben. Hierdoor hebben wij schrijvers in huis voor elk soort tekst en kunnen wij het onderwerp of aandachtsgebied van een tekst koppelen aan de meest geschikte schrijver met de grootste expertise. Het gevolg is dat onze schrijvers snel kunnen werken, wat resulteert in lage prijzen.

Betaal per woord

Wil jij een tekstschrijver online inhuren en per woord betalen? En wil je profiteren van onze scherpe prijzen? Kijk dan eens rond op onze tarievenpagina voor meer informatie of vraag een offerte aan voor maat- of bulkwerk. Wij stellen graag een scherpe totaalprijs op voor jouw schrijfwerk. Wil je meer weten over onze schrijvers of over onze dienstverlening? Bel of mail ons gerust, wij horen graag van je.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden