Een ervaren

tekstschrijver inhuren

 • Ben je op zoek naar een tekstschrijver die jouw online exposure een tekstuele boost geeft? Bij DeContentbank weten we precies waar content voor een website aan moet voldoen. Naast onze deskundige aanpak kunnen wij bogen op de scherpste tarieven.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Pakkende

webteksten

 • De teksten op je website zijn van groot belang. Voor de vindbaarheid van de website, maar ook om ervoor te zorgen dat bezoekers niet na 30 seconden doorklikken naar de concurrent. Wij als tekstvirtuozen gaan graag voor je aan de slag. Tijdens het schrijfproces zorgen wij ervoor dat de teksten afgestemd worden op de aard van de website. De bezoekers van de website van een notariskantoor worden over het algemeen met u aangesproken en het taalgebruik is redelijk formeel. Heb je een online webshop voor sportartikelen dan kan de toon wat informeler zijn zodat je een grotere doelgroep bereikt.

Wanneer is een tekst

geschikt voor je website?

Een goede tekst moet voldoen aan een aantal standaard voorwaarden:

 • een pakkende titel die uitnodigt tot verder lezen;
 • korte alinea’s zodat een lezer gemakkelijk kan scannen welke info hij wel
 • en niet wil lezen;
 • foutloos Nederlands;
 • korte zinnen;
 • de juiste zoekwoorden zodat ook Google je website op basis van de gewenste zoekwoorden weet te vinden.

Wij kunnen dergelijke teksten leveren over praktisch ieder onderwerp. Wij doen in veel gevallen zelf research bij zo betrouwbaar mogelijke bronnen. Maar natuurlijk kun je ook zelf informatie aanleveren die in de teksten moet worden verwerkt. Ook kun je zelf zoekwoorden doorgeven waarvan jij denkt dat de bezoekers van je website ze invoeren in hun zoekmachine. Maar als je dit niet goed weet kunnen we je hierin ook adviseren.

Waarom je teksten laten schrijven door DeContentbank?

 • DeContentbank heeft geroutineerde tekstschrijvers beschikbaar. Je hoeft deze dus niet zelf te gaan zoeken. Iemand in dienst nemen is al helemaal niet nodig. Je doet alleen zaken met ons als je een schrijfopdracht hebt. Je stuurt je opdracht naar DeContentbank en wij zorgen ervoor dat je de gewenste teksten zo snel mogelijk in je mailbox hebt. Heb je een spoedopdracht? Geen probleem. In veel gevallen kunnen we een tekst binnen enkele dagen leveren, als het moet vaak dezelfde dag.
 • De simpelste weg naar een succesvolle webpagina
  Ben je geïnteresseerd geraakt in de schrijfkwaliteiten van DeContentbank? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden