Wat kosten tekstschrijvers

per woord?

  • Wil je weten wat tekstschrijvers per woord voor tarief rekenen? En zoek je een schrijver die een eerlijke en scherpe prijs biedt? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Wij schrijven al tegen een zeer scherp tarief vanaf 2,5 cent per woord. Daarvoor leveren wij professionele teksten met een constante hoge kwaliteit. Onze schrijvers zijn deskundig en werken vanuit een passie voor taal. Dankzij de uiteenlopende expertise van onze schrijvers hebben wij voor elk soort tekst en voor ieder onderwerp wel een geschikte schrijver in huis.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Lage prijs

  • Wij kunnen dit lage tarief bieden omdat wij werken met een grote groep schrijvers die stuk voor stuk zeer veel ervaring hebben in het schrijversvak. Onze schrijvers hebben verschillende achtergronden, waardoor wij iedere tekst kunnen koppelen aan de schrijver met de meeste expertise op het betreffende gebied. Het gevolg van deze manier van werken is dat wij teksten binnen korte tijd kunnen schrijven en leveren, waardoor wij onze prijs laag kunnen houden.

De tarieven voor tekstschrijvers

per woord

  • Wie op internet gaat zoeken naar de tarieven die tekstschrijvers per woord rekenen, zal al snel ontdekken dat dit erg uiteen loopt. Bovendien is het aanbod van tekstschrijvers behoorlijk groot en is het moeilijk om te bepalen of iemand gekwalificeerd is om jouw teksten professioneel te kunnen schrijven.
  • Tekstschrijver is geen beschermd beroep, dat wil zeggen dat iedereen zichzelf schrijver mag noemen. Dat maakt het er niet eenvoudiger op wanneer je een deskundige schrijver zoekt. Bovendien is een schrijver die een hoger tarief vraagt niet automatisch beter dan een goedkopere schrijver. Het tarief dat tekstschrijvers per woord vragen hangt onder andere af van de werkwijze en het verdienmodel.

Onderscheid maken

Om het makkelijker te maken hebben wij het onderscheid alvast gemaakt en werken daarom uitsluitend met vakbekwame schrijvers die over de juiste kennis en ervaring beschikken. Bij ons kun je dan ook rekenen op teksten van hoge kwaliteit, waarbij rekening is gehouden met onder andere de doelgroep, de SEO-criteria van zoekmachines en natuurlijk met jouw doelstellingen. Wij zorgen dat alle verschillende factoren op vloeiende wijze tot een geheel worden verweven.

Een offerte op maat

Zoek jij ook een tekstschrijver die professionele teksten kan schrijven? Wil je weten wat onze tekstschrijvers per woord kosten? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Onze schrijvers zijn zeer ervaren en kunnen iedere tekst voor je schrijven. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Bel of mail ons direct, wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden