Verkooptekst product

  • Zoek jij een schrijver die een doeltreffende verkooptekst voor een product kan schrijven? Iemand die jouw product op een overtuigende en verleidelijke manier weet neer te zetten? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Wij kunnen elk soort tekst voor je schrijven. Onze schrijvers kunnen stuk voor stuk bogen op jarenlange ervaring in het schrijversambacht en werken met grote zorgvuldigheid en aandacht aan iedere tekst. Daarbij werken wij snel en tegen zeer scherpe tarieven. Kwaliteit en een eerlijke prijs gaan bij ons hand in hand.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een tekst met een doel

  • Een verkooptekst voor een product bestaat niet zomaar uit een paar zinnen die iets over het product zeggen. Om echt een bijdrage te leveren moet de tekst doelgericht geschreven worden. Daarbij zijn verschillende functies van de verkooptekst te onderscheiden. Ten eerste moet de tekst natuurlijk de lezer informatie geven over het product, maar daarnaast moet de tekst ook prikkelen en de lezer verleiden om het product aan te schaffen.

Je positie in Google

  • Een lekker leesbare tekst die complete en correcte informatie geeft over het product én die de lezer overtuigt om het product te kopen is al heel wat. Maar daarmee ben je er nog niet, want een goede verkooptekst kan nog meer voor je doen.
  • De derde functie van een effectieve verkooptekst is namelijk het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van je positie in Google. Dat doe je door je tekst zo te schrijven dat deze voldoet aan de SEO-eisen van zoekmachines. Op deze manier kan de tekst een middel zijn om hoger te scoren en zo beter vindbaar te zijn voor nieuwe bezoekers.

Een verkooptekst voor

een product laten schrijven

De verschillende functie van een tekst zijn ook meteen de reden waarom je een verkooptekst voor een product beter kunt laten schrijven door een ervaren tekstschrijver. Een ervaren schrijver kan dankzij kennis en ervaring voorkomen dat je tekst te veel gericht is op de zoekmachines en daardoor onleesbaar wordt. Onze schrijvers zorgen er dan ook altijd voor dat de SEO-criteria op subtiele wijze in de tekst zijn verwerkt.

Maatwerk

Wil jij een verkooptekst voor een product laten schrijven of wil je weten wat wij daarvoor rekenen? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een offerte op voor maatwerk. Ook bulkopdrachten zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor het schijven van alle productteksten voor een nieuwe webshop. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden. Wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden