Vijf eisen waar een goede

productomschrijving aan moet voldoen

  • Ben je op zoek naar informatie over de vijf eisen waar een goede productomschrijving aan moet voldoen? En zoek je een professionele schrijver die effectieve productomschrijvingen voor je kan maken? Lees dan snel verder. Wij leggen graag uit wat de vijf eisen zijn waar een goede productomschrijving moet voldoen. Bovendien kunnen wij de productomschrijvingen voor jouw webshop op deskundige en pakkende wijze voor je schrijven, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De vijf eisen waar een goede

productomschrijving tenminste aan moet voldoen

  • Een goede productomschrijving moet zich ten eerste persoonlijk tot de lezer richten en moet wervend van karakter zijn. Bij het schrijven moet dus de juiste toon worden gevonden om de doelgroep aan te spreken. Door je rechtstreeks tot de lezer te richten maak je de afstand tussen klant en bedrijf minder groot. Daarbij moet je de lezer een lekker lopend en overtuigend verhaal aanbieden.

Uniek en informatief

  • Een tweede belangrijke eis aan productomschrijvingen is dat de tekst uniek is. Kopieer dus niet de informatie van de leverancier, want de kans is groot dat de concurrent dat ook al gedaan heeft en daarmee scoor je dan ook geen hoge ogen. Unieke teksten zorgen bovendien voor een betere positie in Google.
  • Een derde aspect aan productomschrijvingen is dat ze informatief moeten zijn. Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat de klant in de tekst alle informatie kan vinden die hij of zij nodig zou kunnen hebben. Denk daarbij aan factoren als kleur of afmetingen van het product.

Verleidelijk en SEO-proof

Ten vierde moet een productomschrijving verleidelijk zijn, zodat de klant het product wil kopen. De tekst moet dus alle voordelen van een product benoemen en zorgen dat het product zich onderscheidt van andere, vergelijkbare producten. Als laatste moet een producttekst ook SEO-proof zijn, zodat je goed gevonden kan worden in Google. Daarvoor moet je rekening houden met de lengte van de tekst, het gebruik van zoekwoorden en de juiste indeling en structuur.

Een vloeiend geheel

Wil je meer informatie over de vijf eisen waar een goede productomschrijving aan moet voldoen? Of wil je weten wat onze tekstschrijvers voor je kunnen betekenen? Bel of mail ons dan voor een offerte of kijk eens rond op onze tarievenpagina. Onze schrijvers maken graag een vloeiend geheel van jouw productomschrijvingen door alle eisen op subtiele wijze met elkaar te verweven. Neem met al je vragen gerust contact met ons op, wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden