Wat kost een copywriter

  • Wil je weten wat het kost om een copy writer in te schakelen? Zoek je een professionele copywriter die wervende en overtuigende teksten voor je kan schrijven? Neem dan eens contact met ons op. Wij werken met schrijvers die kunnen bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak en die gespecialiseerd zijn op uiteenlopende aandachtsgebieden. Daardoor hebben wij altijd wel een geschikte copywriter in huis die jouw teksten naar een hoger niveau kan tillen. Dat doen wij al vanaf het tarief van 2,5 cent per woord.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Wervend en verleidelijk

  • Een goede copywriter is een meester in het schrijven van teksten die de lezer verleiden en overtuigen om actie te ondernemen. Die actie kan bijvoorbeeld bestaan uit het inschrijven voor een nieuwsbrief of een activiteit, het afnemen van een dienst of het kopen van een product. Een professionele copywriter richt zich specifiek tot jouw doelgroep en weet daarbij de juiste snaar te raken. Onze schrijvers zijn zeer ervaren en weten precies hoe ze jouw tekst de juiste toon kunnen meegeven.

Wat kost een

professionele copy writer?

  • Een professionele copywriter inzetten om effectieve teksten te schrijven voor jouw organisatie, is een zinvolle investering. Een investering die je bovendien meestal snel terugverdient. Met effectieve copy kun je immers nieuwe klanten werven en aan je organisatie verbinden, wat een boost voor je bedrijf kan betekenen.
  • Maar wat kost zo’n professionele copywriter dan? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Zoveel copywriters als er zijn, zoveel verschil in tarieven is er. Daarbij is een duurdere copywriter niet per definitie beter dan een goedkopere, want veel hangt af van het verdienmodel van de betreffende schrijver.

Transparante prijzen

Om verrassingen te voorkomen, werken wij met vaste tarieven. Zo weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent. Wij gaan al voor je aan het werk vanaf 2,5 cent per woord. Dit concurrerende tarief kunnen wij waarmaken door te werken met een grote groep ervaren schrijvers, die uiteenlopende achtergronden hebben. Hierdoor is ons expertisegebied zeer groot, zodat wij altijd een passende schrijver hebben voor elke organisatie. Dit resulteert in scherpe tarieven, doordat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Kwaliteit voor een voordelig tarief

Wil jij ook weten wat een copywriter kost voor jouw organisatie? En wil je professionele teksten zonder daarvoor een torenhoog tarief voor te hoeven betalen? Kijk dan eens rond op onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk en een totaalprijs. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze schrijvers? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden