Wat kost een

blog laten maken

  • Wil je weten wat het kost om een blog te laten maken? Overweeg je om het schrijven van je blog of blogreeks uit te besteden aan een professionele schrijver? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Wij werken met vaste, lage tarieven en gaan al aan het werk vanaf 2,5 cent per woord. Wij kunnen een enkel blogartikel voor je schrijven, maar het is ook mogelijk om je blog structureel door ons te laten voorzien van nieuwe, deskundige content.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Een dubbele functie

  • Een blog heeft meestal een dubbele functie. Enerzijds is een blog bedoeld om kennis te delen en bezoekers van je website te voorzien van informatie. Hierdoor win je het vertrouwen van potentiële klanten en bind je nieuwe klanten aan je bedrijf. Maar een blog kan ook dienen als middel om je site beter te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit doe je door de blogteksten SEO-proof te maken.

De waarde van

een ervaren schrijver

  • Die dubbele functie maakt dat een blog een zeer effectief middel kan zijn om meer bezoekers op je site te krijgen en daarmee uiteindelijk meer klanten en dus een hogere omzet te bewerkstelligen. Maar dan moet zo’n tekst dus wel goed in elkaar zitten.
  • Om met je blogartikel het gewenste resultaat te bereiken, moet de tekst aan heel wat eisen voldoen. Dat is ook de reden waarom het zinvol is om een professionele tekstschrijver in te schakelen, die precies weet hoe al deze facetten samengesmolten kunnen worden tot een pakkend, overtuigend en doeltreffend geheel.

Wat kost het om een

professioneel blog te laten maken?

Maar wat kost het nu om zo’n professioneel blog te laten maken? Op internet bieden zich veel verschillende schrijvers aan die eveneens zeer uiteenlopende prijzen vragen. Wij hanteren daarom een vast tarief, zodat er geen verrassingen achteraf kunnen ontstaan. Door te werken met een vast tarief per woord weet je vooraf al wat een tekst je gaat kosten. Wij schrijven bovendien al vanaf het zeer scherpe tarief van 2,5 cent per woord.

Ervaren taalfanaten

Wil je weten wat het precies kost om een blog te laten maken door ons? Dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kunt ook een kijkje nemen op onze tarievenpagina. Onze schrijvers zijn zeer ervaren in het schrijversambacht en werken vanuit een passie voor taal. Dat resulteert in unieke, vakkundige teksten die hun doel niet voorbij gaan. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden