Wat kost een

blog laten schrijven?

  • Wil je weten wat het kost om een blog te laten schrijven? Zoek je een ervaren schrijver die een eerlijke en transparante prijs vraagt? Neem dan eens contact met ons op. Wij schrijven al kwaliteitsteksten vanaf 3 per woord. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webteksten en kunnen een vakkundig en informatief blogartikel voor je schrijven. Ook het onderhouden van je blog, door deze structureel van nieuwe content te voorzien, is mogelijk tegen een scherp tarief.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Het nut van een blog

  • Het bijhouden van een blog kan zeer effectief zijn voor je organisatie. Een blog dat geregeld voorzien wordt van professionele content, kan namelijk zorgen voor een betere positie van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines. Dat levert een hogere conversie op en dus meer potentiële klanten. Een blog dat bovendien inspeelt op de informatiebehoefte van deze nieuwe klanten, maakt dat ze vertrouwen krijgen en binding gaan voelen met jouw organisatie.

De eisen aan een

goed blogartikel

  • Een goed blogartikel dient dus meerdere doelen. Enerzijds het verbeteren van je vindbaarheid in Google en anderzijds het binden van klanten aan je organisatie. Om die doelen door middel van tekst te bereiken, moet die tekst natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen.
  • Een goed blogartikel wordt SEO-proof geschreven. Dat wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met de criteria waarop zoekmachines jouw website beoordelen. Maar er mag nooit alleen voor Google worden geschreven; de lezer wil immers ook een prettig leesbare, pakkende tekst voorgeschoteld krijgen. De kunst is om deze verschillende eisen op vloeiende wijze tot een geheel te verwerken.

Wat kost het om een

blog te laten schrijven?

In dat laatste aspect zit de grote meerwaarde van een ervaren schrijver. Deze weet als geen ander hoe alle eisen die aan een blogtekst worden gesteld tot een pakkend geheel kunnen worden verweven. Maar wat kost het nu om een professioneel blog te laten schrijven? Dat hangt vooral af van de schrijver met wie je in zee gaat en welk verdienmodel deze hanteert. Wij geven graag duidelijkheid vooraf en werken daarom met een vast, voordelig tarief vanaf 2,5 cent per woord.

Uiteenlopende specialismen

Wil je weten wat het precies kost om een blog te laten schrijven door één van onze ervaren schrijvers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie. Wij kunnen scherpe tarieven hanteren omdat wij werken met een groep ervaren schrijvers die over uiteenlopende specialismen beschikken. Wil je meer weten? Bel of mail ons gerust met al je vragen. Wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden