Wat kost een

blog schrijver?

  • Wil je weten wat het kost om een blog schrijver in te huren? Zoek je een professionele schrijver die jouw blog eenmalig of structureel van nieuwe, frisse content kan voorzien? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Wij werken uitsluitend met schrijvers die ruime ervaring hebben in het schrijversvak en die nauwkeurig en professioneel werken. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van webteksten en kunnen wij elk onderwerp aan, dankzij de uiteenlopende achtergronden en expertise van onze schrijvers. Wij werken al vanaf 2,5 cent per woord.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Informatief en doeltreffend

  • Een blog schrijf je in eerste instantie voor de bezoekers van je site. De tekst dient je bezoekers te voorzien van nuttige informatie en is op die manier een middel om ervoor te zorgen dat bezoekers telkens weer terugkeren op jouw website. Zo ontstaat er klantenbinding, door vertrouwen van de klant in je organisatie te wekken. Ook kan een goede blogtekst zorgen dat meer bezoekers je site weten te vinden. Hiervoor moet de tekst voldoen aan de wensen van zoekmachines.

Een bijdrage aan

je vindbaarheid

  • Een blogartikel kan een belangrijke bijdrage leveren aan de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google. Hoe beter je positie, hoe hoger je conversie en hoe meer potentiële klanten dus je website zullen bezoeken. Een goede vindbaarheid is dan ook van groot belang voor het succes van je site.
  • Om een hoge positie in Google te bereiken, moet je blogtekst SEO-proof zijn. Dat wil zeggen dat er bij het schrijven rekening is gehouden met de criteria waarop zoekmachines een website beoordelen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je al snel ondergesneeuwd raakt door de concurrentie.

Wat kost een blog van

een ervaren schrijver?

Een ervaren schrijver is behendig in het verweven van de verschillende eisen die door zoekmachines en door bezoekers van je site aan een blogtekst worden gesteld. Door deze eisen samen te laten smelten tot een soepel lezend, pakkend geheel, ontstaat een effectieve tekst die een zeer krachtig middel kan zijn om je organisatie een impuls te geven. Maar wat kost een ervaren blogschrijver? Bij ons krijg je al vanaf 2,5 cent per woord een professionele kwaliteitstekst waarmee jij je concurrenten zo voorbij schiet.

Kwaliteit staat voorop

Bij onze schrijver staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wil je weten wat het kost om een blog door een schrijver van ons te laten maken? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij leveren graag maatwerk en hebben voor iedere tekst wel een expert in huis die deze snel en vakkundig voor je kan schrijven. Meer weten? Bel of mail ons gerust, wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden