Wat kost een

SEO copywriter?

  • Ben je op zoek naar informatie over wat een SEO copywriter kost? Overweeg je om een professionele SEO copywriter in te huren, maar ben je bang dat dat veel te duur wordt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen alle soorten tekst voor je schrijven en werken al vanaf het zeer scherpe tarief van 2,5 cent per woord. Zo kun jij beschikken over professionele teksten van hoge kwaliteit, tegen een schappelijke prijs. Onze ervaren schrijvers gaan graag voor je aan de slag.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Expertise en kwaliteit

  • Wij kunnen een scherp tarief rekenen, omdat wij werken met een grote groep ervaren schrijvers. Al onze copywriters zijn al jarenlang werkzaam in het schrijversvak en hebben een grote passie voor taal. Doordat zij over verschillende achtergronden beschikken, is ons expertisegebied zeer groot en kunnen wij over ieder onderwerp met kennis en kunde schrijven. Daarbij koppelen wij altijd de meest deskundige schrijver aan een tekst. Dat resulteert in een snel en efficiënt schrijfproces.

Research naar

het onderwerp

  • Copywriters zijn experts als het gaat om taal en het schrijven van pakkende teksten. Echter is niet elke schrijver even goed onderlegd over elk onderwerp. Daardoor kunnen soms bij copywriters de kosten voor een tekst aardig oplopen, omdat er veel research naar het onderwerp moet worden gedaan.
  • Wij kunnen dit probleem grotendeels omzeilen, doordat onze schrijvers zeer uiteenlopende expertises hebben. Hierdoor kunnen wij ons snel in een onderwerp inlezen en ieder soort tekst binnen korte tijd leveren. Een copywriter die alleen werkt heeft dit voordeel niet, daarom hebben wij gekozen voor het werken met een grote groep ervaren copywriters.

Wat kost een

ervaren SEO copywriter?

Maar wat kost een ervaren SEO copywriter nu precies? Dat hangt dus in grote mate van de aanbieder af. Bij ons staan de prijzen vooraf vast, zodat je precies weet wat een tekst je gaat kosten. Ons scherpe tarief vanaf 2,5 cent per woord is bovendien bijna altijd inclusief de researchkosten. Alleen wanneer wij een enkele korte tekst voor je schrijven, komt er een laag bedrag aan researchkosten bij. Bij meerdere korte teksten nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Korting op bulk

Onze deskundige schrijvers werken snel en nauwkeurig. Wil je weten wat het kost om een copywriter bij ons in te huren? Kijk dan eens rond op onze tarievenpagina of vraag een offerte aan voor maatwerk. Bij bulkwerk kunnen wij een gereduceerd tarief aanbieden. Wil je meer weten over onze copywriters of over wat wij voor je kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust met al je vragen wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden