Wat kost

een tekstschrijver?

  • Wil je weten wat het kost om een tekstschrijver in te schakelen, die professionele en geoptimaliseerde teksten voor je kan schrijven? En zoek je een tekstschrijver die dit tegen een scherp tarief wil doen? Neem dan eens contact met ons op. Wij werken met een grote groep schrijvers en kunnen iedere tekst snel en deskundig voor je schrijven. Daarbij schrijven wij al tegen een zeer laag tarief vanaf 2,5 cent per woord. Onze schrijvers zijn zeer ervaren en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Verschillen tussen tekstschrijvers

  • Het vak van tekstschrijver is geen beschermd beroep. Dat betekent dat iedereen zichzelf dus schrijver mag noemen, waardoor het niet eenvoudig is om het kaf van het koren te scheiden als het gaat om deskundigheid en kwaliteit van het geleverde werk. Er is een groot aanbod aan tekstschrijvers te vinden en er zit net zo’n groot verschil tussen de kwaliteiten en expertise die de verschillende schrijvers bieden. Het vinden van een goede tekstschrijver is dan ook een lastige opgave.

Wat kost een

deskundige tekstschrijver?

  • Bij de vraag wat het kost om een tekstschrijver in te huren, is het een valkuil om te denken dat een schrijver die een hoger tarief vraagt dan ook een hogere kwaliteit levert. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een laag tarief bieden omdat wij als collectief werken.
  • Een schrijver die alleen werkt zal een hoger tarief moeten vragen om zijn kosten te dekken. Wij kunnen echter elke tekst koppelen aan de meest geschikte schrijver, omdat wij met een groep schrijvers werken die allemaal een andere achtergrond hebben. Daardoor kunnen wij snel werken, wat resulteert in een scherpere prijs.

De kosten voor research

Elke tekst is anders en het is van belang dat de schrijver voldoende van het onderwerp af weet om er een kwalitatief goede tekst over te kunnen schrijven. Afhankelijk van het onderwerp kan dit veel research betekenen, wat bij veel tekstschrijvers de prijs opstuwt. Bij ons betaal je alleen bij korte teksten een lage vaste prijs voor research. Voor grotere opdrachten zijn de researchkosten inbegrepen in de woordprijs.

Het schrijfwerk uitbesteden

Heb jij schrijfwerk liggen en wil je weten wat het kost om een tekstschrijver van ons daarvoor in te zetten? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor bulk opdrachten kunnen wij een gereduceerd tarief bieden, maar ook kleine opdrachten schrijven wij tegen een scherpe prijs. Heb je vragen over onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust. Wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden