Tekst laten schrijven

voor een website

  • Vraag je je af wat het kost om een text te laten schrijven voor een website? Of zoek je een professionele tekstschrijver die geen torenhoge prijzen rekent? Wij schrijven al vanaf 2,5 cent per woord en gaan graag voor je aan het werk. Wij werken met een grote groep schrijvers die elk hun eigen deskundigheid hebben en allen zeer ervaren zijn in het schrijversvak. Daardoor kunnen wij voor iedere opdracht de juiste persoon inzetten die snel en efficiënt kan werken.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven

  • Omdat wij voor elk onderwerp wel een schrijver in huis hebben die over de gewenste kennis beschikt, kunnen wij iedere opdracht koppelen aan de meest geschikte schrijver. Dat resulteert in teksten van hoge kwaliteit, tegen zeer scherpe tarieven. Onze schrijvers hebben jarenlange ervaring met schrijven en zijn bovendien zeer bedreven in het schrijven van webteksten. Wij schrijven altijd SEO-proof, waarbij wij de lezer niet uit het oog verliezen.

Wat kost een tekst te laten schrijven

voor een website die SEO-proof is?

  • Voor het SEO-proof maken van de teksten die wij voor je schrijven, betaal je niets extra. Het rekening houden met de SEO-criteria is voor onze schrijvers namelijk een standaard werkwijze en dus geen extra service.
  • Een website waarbij geen aandacht aan SEO is besteed, zal moeite hebben om op internet het hoofd boven water te houden. Wie niet direct ingehaald wil worden door de concurrentie, zal dus teksten moeten schrijven die zowel de bezoeker prikkelen om iets te kopen én die voor een hoge positie in Google zorgen.

Twee aspecten in één tekst verweven

Die dubbele functie van webteksten is vooral belangrijk, want een tekst dient nooit uitsluitend voor SEO dan wel de bezoeker geschreven te zijn. Juist de combinatie van beiden in de tekst maakt dat het een krachtige methode is om je site een impuls te geven. Bij de vraag wat het kost om een tekst te laten schrijven voor je website, is het dan ook van belang een schrijver te zoeken die deze twee aspecten naadloos met elkaar kan verweven.

Doeltreffende SEO-tekst

Onze schrijvers gaan graag aan het werk om een doeltreffende, SEO-proof tekst voor je website te schrijven. Zij weten precies aan welke eisen zo’n tekst moet voldoen en pakken dit snel en efficiënt aan. Wil je weten wat het kost om een tekst door ons te laten schrijven voor je website? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan door te bellen of te mailen. Wij staan klaar om je verder te helpen.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden