Wat kost een tekst

van 500 woorden?

  • Wil je weten wat een webtekst van 500 woorden kost, als je deze door een professionele tekstschrijver zou laten schrijven? Zoek je een ervaren schrijver die voor een zachte prijs een tekst voor je kan schrijven? Neem dan eens contact met ons op. Wij gaan al aan het werk vanaf 2,5 cent per woord. Daarbij hanteren wij vaste lage researchkosten voor korte teksten, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Heb je meerdere of langere teksten nodig? Ook dan blijft ons tarief zeer scherp én zijn de researchkosten inclusief.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Zeer scherp tarief voor professionele teksten

  • Wij kunnen deze scherpe tarieven aanbieden omdat wij werken met een grote groep tekstschrijvers die allen zeer veel ervaring hebben in het schrijversvak. Daarnaast heeft iedere schrijver bij ons een eigen aandachtsgebied waarin hij of zij gespecialiseerd is. Dat betekent dat wij voor ieder onderwerp een eigen deskundige in huis hebben, waardoor wij snel kunnen werken. Dat zie je terug in teksten van hoge kwaliteit, geschreven tegen een lage prijs.

Wat kost een SEO-proof

webtekst van 500 woorden?

  • Een webtekst moet natuurlijk wel SEO-proof zijn, anders hou je het tussen de concurrentie op internet niet lang vol met je website. Een SEO-proof webtekst houdt rekening met de eisen die zoekmachines stellen aan een website, waardoor je een hogere positie in de zoekresultaten kunt behalen.
  • Wil je weten wat een webtekst van 500 woorden kost, als je deze SEO-proof wil hebben? Het antwoord bij ons is: niets extra. Bij ons is SEO-proof schrijven namelijk een standaard werkwijze. Voor een SEO-proof webtekst gelden dus dezelfde scherpe tarieven vanaf 2,5 cent per woord.

Kwaliteit gegarandeerd

Dat wij tegen lage prijzen werken, gaat uiteraard nooit ten koste van de kwaliteit. Onze schrijvers hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en stoppen pas als een tekst optimaal is. Dat wil zeggen dat de tekst vlot leesbaar is en bezoekers van je website verleidt om bijvoorbeeld een dienst of product aan te schaffen. Daarnaast betekent optimaal natuurlijk ook dat je website een betere positie kan behalen in zoekmachines.

De totaalprijs berekenen

Wil je weten wat het kost om een webtekst van 500 woorden door ons te laten schrijven? Bekijk dan eens onze tarievenpagina of neem contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij rekenen graag een totaalprijs voor je uit, waarvoor wij een professionele en effectieve webtekst kunnen schrijven waarmee jij je website een impuls kan geven. Wil je meer weten? Bel of mail ons met je vragen, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden