Wat kost het laten

schrijven van een blog?

  • Wat kost nu eigenlijk het laten schrijven van een blog? En waar vind je een professionele tekstschrijver die geen torenhoge prijzen rekent? Wij stellen ons graag aan je voor. Wij klimmen al in onze pen vanaf 2,5 cent per woord en werken uitsluitend met deskundige en zeer ervaren tekstschrijvers. Het gevolg voor jou is dat je iedere tekst professioneel door ons kunt laten schrijven tegen een zeer scherp tarief. Bovendien werken wij snel en nauwkeurig, zodat jouw blog binnen korte tijd van nieuwe content kan worden voorzien.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De verschillen in tarieven

  • Als je verschillende tekstschrijvers met elkaar gaat vergelijken en meerdere offertes opvraagt, dan zal je ontdekken dat de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen. Wat het kost om een blog te laten schrijven hangt van een aantal factoren af, maar er zit ook simpelweg verschil in het verdienmodel dat gehanteerd wordt. Een schrijver die een hogere prijs vraagt, levert dus zeker niet automatisch een tekst van hogere kwaliteit af.

Wat kost het laten schrijven

en onderhouden van een blog?

  • Hoeveel het precies kost om een blog te laten schrijven hangt vooral af van het aantal woorden waaruit een blog moet bestaan en of het om één artikel gaat of om een hele reeks. Daarnaast kunnen schrijvers research kosten in rekening brengen, die vooral oplopen naarmate het onderwerp complexer is.
  • Bij ons is de research inbegrepen in de woordprijs, behalve bij kleine opdrachten. In dat geval rekenen wij een vast laag tarief, zodat je precies weet waar je aan toe bent. In combinatie met ons scherpe woordtarief kun je rekenen op een professioneel en goedkoop blogartikel.

Goedkoop dankzij ervaring

Dat wij een laag tarief aan kunnen bieden komt doordat onze schrijvers zeer veel ervaring hebben in het schrijversvak. Daarnaast hebben onze schrijvers zeer diverse achtergronden, waardoor wij voor elk onderwerp wel een geschikte tekstschrijver in huis hebben. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken, wat je terugziet in onze lage prijs. Onze schrijvers zijn allemaal zeer deskundig en werken vanuit een passie voor taal. Dat betekent dat zij pas stoppen als de tekst optimaal is.

De totaalprijs voor je blog

Wat kost het laten schrijven van een blog, van een hele reeks of zelfs van het structureel laten onderhouden van een blog door onze vakkundige schrijvers? Wij stellen graag een passende offerte voor je op. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over onze scherpe tarieven. Heb je vragen of wil je meer weten over onze schrijvers? Bel of mail ons dan gerust, wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden