Wat kost het om een

blog te laten schrijven?

  • Wil je weten wat het kost om een blog te laten schrijven? Vraag je je af of een goedkopere tekstschrijver dezelfde kwaliteit kan leveren als een duurdere schrijver? Lees dan snel verder, want bij ons vind je een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Dat kan omdat wij werken met een grote groep schrijvers die allen zeer veel ervaring hebben in het schrijversvak. Wij gaan daarom al aan het werk vanaf het tarief van 2,5 cent per woord.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Geen beschermde titel

  • De titel tekstschrijver is niet beschermd. Dat wil zeggen dat iedereen die dat wil zichzelf tekstschrijver mag noemen. Ook iemand die dus helemaal geen ervaring heeft en niet over de juiste kennis en kunde beschikt. Dit maakt het vinden van een goede tekstschrijver best lastig, want hoe bepaal je dan of iemand voldoende gekwalificeerd is om voor jou een tekst te schrijven die pakkend, vlot en krachtig is en waarmee jij je doelstellingen haalt?

Onze selectie van

deskundige schrijvers

  • Om het jou makkelijker te maken, hebben wij de beste tekstschrijvers al voor je geselecteerd. Wij werken namelijk met een grote groep schrijvers, die allen kunnen bogen op jarenlange ervaring in het vak en die over een flinke berg kennis én passie voor taal beschikken.
  • Onze schrijvers hebben allemaal hun eigen achtergrond en expertisegebied. Dat maakt dat wij iedere tekst kunnen koppelen aan de schrijver die het meest geschikt is voor het betreffende onderwerp. Wij hebben voor elke tekst wel een passende schrijver in huis en kunnen daardoor snel en efficiënt werken.

Wat kost het om een professioneel

blog te laten schrijven?

De veelzijdige kennis en de ruime ervaring van onze schrijvers maakt dat wij snel kunnen werken. Dat resulteert in kwaliteit tegen een laag tarief. Wij werken op basis van een vast tarief per woord, dus wat het kost om een blog te laten schrijven hangt vooral af van de lengte ervan. Bij korte teksten komt er nog een vast, laag bedrag bij om de researchkosten te dekken, maar bij langere teksten zijn deze kosten inbegrepen in de woordprijs.

Een vrijblijvende offerte voor je blog

Wil je weten wat het kost om een blog te laten schrijven door onze ervaren tekstschrijvers? Of wil je je blog structureel door ons laten onderhouden? Wij stellen graag een offerte voor je op. Neem ook gerust een kijkje op onze tarievenpagina. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze tekstschrijvers? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan je graag te woord.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden