Wat kost het om iemand

een blog te laten schrijven?

  • Vraag je je af wat het kost om iemand een blog te laten schrijven voor je? Ben je bang dat je slecht werk geleverd krijgt als je in zee gaat met een goedkope schrijver? Neem dan eens contact met ons op. Dat het laten schrijven van een professionele blog niet duur hoeft te zijn, laten wij graag zien. Zo kun jij je blog vullen met sterke artikelen, die naast het bieden van informatie aan je klanten ook nog eens een positief effect hebben op je positie in Google.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Kwaliteit tegen een scherp tarief

  • Wij gaan al voor je aan het werk vanaf het zeer scherpe tarief van 2,5 cent per woord. Dit kunnen wij aanbieden doordat wij werken met een grote groep schrijvers die stuk voor stuk zeer veel ervaring hebben in het schrijversvak. Daarnaast hebben al onze schrijvers hun eigen specifieke achtergrond, waardoor wij over kennis beschikken van de meest uiteenlopende onderwerpen. Hierdoor kunnen wij efficiënt en snel schrijven.

Wat kost het om iemand een

vakkundig blog te laten schrijven?

  • Maar wat kost het nu om iemand een heel blog te laten schrijven? Wij werken met een vaste woordprijs en schrijven al vanaf 2,5 cent per woord. De totaalprijs hangt uiteraard af van het aantal woorden waaruit je blog moet bestaan.
  • Wanneer je je blog op structurele basis door ons wil laten voorzien van content, maken wij graag een offerte op maat voor je. Voor bulkwerk kunnen wij soms een gereduceerd tarief aanbieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat je blog regelmatig wordt voorzien van nieuwe content, waardoor je website een flinke impuls kan krijgen.

Bezoekers en Google

Een professioneel blog dat lekker leest is een waardevolle toevoeging op je website. Het biedt bezoekers informatie en daarmee bind je langzaam maar zeker nieuwe klanten aan je organisatie. Maar ook voor je positie in de zoekresultaten van zoekmachines is het bijhouden van een blog een krachtig middel, mits er rekening is gehouden met de SEO-criteria. Uiteraard schrijven onze schrijvers elke tekst SEO-proof, zodat jij met je blog niet alleen je klanten, maar ook Google, tevreden houdt.

Frisse, nieuwe content

Wil jij ook weten wat het kost om iemand een professioneel blog te laten schrijven voor je? Of wil je dat wij je blog structureel van frisse content gaan voorzien? Kijk dan een sop onze tarievenpagina of neem contact op voor een offerte voor maatwerk. Natuurlijk kun je ons altijd bellen als je nog vragen hebt of als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen. Wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden