Wat kost een SEO

tekst schrijver?

  • Wil je weten wat een professionele SEO tekst schrijver kost? Zoek je iemand die een effectieve tekst voor je kan schrijven zonder daar een torenhoog tarief voor te rekenen? Dan nemen wij je het schrijfwerk graag uit handen. Onze schrijvers hebben ruime ervaring in het schrijversvak en zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Daarbij kent SEO voor ons geen geheimen. Doordat wij snel en efficiënt werken, kunnen wij al teksten schrijven tegen een zeer scherp tarief vanaf slechts 2,5 cent per woord.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

SEO en Google

  • Als je wil weten wat een SEO tekstschrijver kost, dan ben je dus op zoek naar iemand die ervoor kan zorgen dat de positie van jouw website stijgt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Een hoge positie is van belang voor een goede conversie op je site, met als doel natuurlijk het werven van nieuwe klanten. Een goede SEO tekst is daarom niet alleen maar gericht op een goede score in Google, maar houdt ook rekening met de wensen van je klanten.

De bezoeker vasthouden met pakkende teksten

met pakkende teksten

  • Met professioneel geschreven SEO teksten kun je meer bezoekers naar je site trekken. De bedoeling is natuurlijk dat die bezoekers vervolgens ook op je site blijven en uiteindelijk overgaan tot actie, zoals het inschrijven voor je nieuwsbrief of het kopen van een product.
  • Om die reden moeten je teksten niet alleen aan de SEO-eisen voldoen, maar moeten ze ook gewoon prettig leesbaar zijn, zodat bezoekers niet weggejaagd worden door kromme zinnen of overmatig gebruik van zoekwoorden. De teksten moeten bovendien je bezoekers informeren én overtuigen om bijvoorbeeld een dienst of product van je te kopen.

Wat kost een ervaren SEO tekst schrijver?

Een goede SEO-tekst moet dus met meerdere aspecten rekening houden en daarin zit dan ook de meerwaarde van een ervaren tekstschrijver. Onze schrijvers weten precies hoe ze de verschillende functies van een tekst naadloos kunnen combineren tot een soepel lopende, pakkende én effectieve SEO-tekst. Dat doen wij al vanaf slechts 2,5 cent per woord. Voor dat tarief profiteer je van de kennis en kunde van een schrijver met ruime ervaring en een passie voor taal.

De lengte van je tekst

Wil je weten wat een SEO tekst schrijver precies kost bij ons? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij hanteren een vaste woordprijs, dus de totale kosten hangen voornamelijk af van de lengte van je tekst. Voor bulkwerk kunnen wij bovendien een gereduceerd tarief aanbieden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden