Wat kost SEO

webteksten laten schrijven

  • Vraag je je af wat het kost om deskundige SEO webteksten te laten schrijven? En zoek je een professionele schrijver die dit voor je kan doen tegen een schappelijk tarief? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Wij schrijven al webteksten tegen een zeer scherp tarief vanaf 2,5 cent per woord. Daarvoor krijg je kwalitatief hoogwaardige teksten, die pakkend, vlot én SEO-proof zijn. Onze schrijvers hebben zeer veel ervaring in het schrijversambacht en zijn bovendien gespecialiseerd in het opstellen van effectieve webteksten.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

SEO is onmisbaar

  • Om als website op internet niet direct ondergesneeuwd te raken door de concurrentie, is het van groot belang om bij het schrijven van je content rekening te houden met de SEO-criteria. Dit houdt in dat de teksten zo goed mogelijk moeten voldoen aan de factoren die de zoekmachines als belangrijk beschouwen. Hoe belangrijker jouw website namelijk beoordeeld wordt door Google en consorten, hoe hoger je wordt geplaatst in de zoekresultaten.

Het oordeel van zoekmachines

  • Maar waarop beoordelen zoekmachines je teksten dan? In eerste instantie gaat het om het gebruik van zoekwoorden die mensen gebruiken en die passend zijn voor jouw site. Daarbij zijn niet alleen de juiste zoekwoorden van belang, maar ook de verhouding waarin je deze in de tekst laat terugkomen.
  • Daarnaast moet een goede SEO-tekst de juiste lengte hebben en op een efficiënte manier zijn ingedeeld. Ook is het gebruik van unieke tekst een belangrijke factor. Het is bijvoorbeeld af te raden om voor producten in een webshop de informatie van de leverancier te gebruiken. Met unieke teksten bereik je een betere positie in Google.

Wat kost het om professionele

SEO webteksten te schrijven?

Met een unieke SEO-webtekst die aan alle eisen voldoet, ben je er echter nog niet. Je moet namelijk ook nog aan je bezoekers denken. Die willen een prettig leesbare en pakkende tekst, die voldoende informatie biedt. Onze professionele schrijvers weten precies hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen. Om te weten wat het kost om SEO webteksten te schrijven, is vooral de lengte van de tekst en het aantal teksten van belang.

De totaalprijs

Wij schrijven al vanaf 2,5 cent per woord. Wil je weten wat het in totaal kost als je SEO webteksten laat schrijven door ons? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan. Op onze tarievenpagina vind je ook meer informatie over onze scherpe tarieven. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of meer wil weten. Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar en gaan graag voor je aan de slag.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden