Wat kost tekst

schrijven website

  • Zoek je informatie over wat het kost om een tekst te laten schrijven voor je website? Wil je teksten laten schrijven door een ervaren schrijver die een eerlijke prijs vraagt? Dan kunnen wij deze tekst voor je schrijven. Wij schrijven namelijk professionele webteksten vanaf het zeer scherpe tarief van 2,5 cent per woord. Al onze schrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten en hebben zeer veel ervaring op dit gebied. Wij werken vanuit kennis van, en passie voor, taal en kunnen iedere tekst vakkundig schrijven.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Je website in de zoekresultaten

  • Voor het welslagen van je website is de positie die je haalt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines van groot belang. Hoe hoger je in de lijst wordt weergegeven, hoe meer bezoekers immers je site zullen weten te vinden. En hoe meer bezoekers op je website, hoe meer potentiële klanten. Die hogere positie in Google kun je realiseren door je teksten voor de zoekmachines te laten optimaliseren.

Zoekwoorden, lengte en

indeling van een SEO-proof tekst

  • Een SEO-proof tekst is een webtekst die geoptimaliseerd voor zoekmachines is en daarmee dus zo goed mogelijk tegemoet komt aan de eisen die zoekmachines aan webcontent stellen. Het gaat dan in eerste instantie om het juiste gebruik van zoekwoorden.
  • Een effectieve webtekst maakt gebruik van relevante zoekwoorden. Deze woorden mogen echter niet te pas en te onpas in de tekst worden verwerkt. De juiste ratio van zoekwoorden en de juiste plaatsing in de tekst is van groot belang. Daarnaast is voor een goede SEO-tekst ook de lengte en de indeling van de tekst belangrijk.

Wat kost het om een SEO-proof

tekst te laten schrijven voor je website?

Maar wat kost het nu om zo’n SEO-proof tekst te laten schrijven voor je website? Dat hangt vooral af van de totale lengte van je tekst, omdat wij werken met een vast woordtarief. Wij schrijven al vanaf 2,5 cent per woord en vragen daarbij voor korte teksten een klein bedrag voor research. Bij langere of meerdere teksten nemen wij deze researchkosten voor onze rekening en betaal je dus alleen de woordprijs.

Deskundige schrijvers

Wil je weten wat het in totaal kost om een tekst te laten schrijven voor je website? Bel of mail ons dan zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen voor je. Op onze tarievenpagina vind je bovendien meer informatie over onze zeer scherpe tarieven. Onze schrijvers zijn zeer deskundig en werken snel en nauwkeurig. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden