Wat kost tekstschrijven

per woord?

  • Wil je weten wat tekstschrijven kost per woord? Zoek je een tekstschrijver die een schappelijke en transparante prijs vraagt? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Wij schrijven al teksten vanaf 2,5 cent per woord. Dit zeer scherpe tarief kunnen wij bieden omdat wij werken met een grote groep zeer ervaren schrijvers, die elk hun eigen achtergrond en expertise bieden. Hierdoor kunnen wij elke tekst snel en efficiënt laten schrijven door de meest geschikte tekstschrijver. Dat resulteert in een kwaliteitstekst tegen zeer laag tarief.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Duurder is niet beter

  • Er is online een groot aanbod van tekstschrijvers te vinden en als je zoekt naar wat tekstschrijven per woord kost, dan zul je al snel zien dat er grote verschillen zijn tussen schrijvers onderling. De kosten voor een tekstschrijver kunnen van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de lengte van de tekst en de complexiteit van het onderwerp, maar er zit ook simpelweg een verschil in het verdienmodel van schrijvers. Dat betekent dat een duurdere tekst niet automatisch beter is.

Wat kost professioneel

tekstschrijven per woord?

  • Zoals gezegd kan de prijs voor een kwalitatief hoogwaardige tekst van een aantal factoren afhankelijk zijn. Zo heeft de lengte van de tekst een zeer directe invloed op de totaalprijs, zeker wanneer er een prijs per woord wordt gehanteerd.
  • Daarnaast zal er meer research moeten worden gedaan naarmate een onderwerp complexer is of wanneer de betreffende schrijver er weinig van af weet. Die researchkosten kunnen een tekst soms fors duurder maken. Bij ons zijn deze kosten inbegrepen in de woordprijs vanaf 2,5 cent per woord, met uitzondering van hele korte teksten. In dat geval rekenen wij een vast laag researchtarief.

Duidelijkheid vooraf

Wij laten graag zien dat een professionele tekst niet duur hoeft te zijn. Daarbij bieden wij vaste lage tarieven, zodat je vooraf precies weet wat een tekst je gaat kosten. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf. Onze schrijvers kunnen stuk voor stuk bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak en zijn deskundig in uiteenlopende aandachtsgebieden. Wij koppelen dan ook altijd de meest geschikte schrijver aan een tekst, waardoor wij zeer efficiënt kunnen werken.

Onze mogelijkheden voor jouw tekst

Wil je weten wat tekstschrijven kost per woord of wil je een offerte ontvangen met een totaalprijs voor jouw tekst of teksten? Kijk dan eens rond op onze tarievenpagina of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Met vragen kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen. Wij vertellen je graag meer over onze schrijvers en over de mogelijkheden die wij bieden om professionele teksten voor je te schrijven.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden