Wat kost tekstschrijven?

  • Ben je op zoek naar informatie over wat tekstschrijven kost? Wil je een tekstschrijver inhuren om professionele teksten voor je te schrijven, maar ben je bang dat de kosten veel te hoog zijn? Neem dan eens contact met ons op. Wij schrijven kwalitatief hoogwaardige teksten tegen een laag tarief, al vanaf 2,5 cent per woord. Dankzij onze scherpe prijzen is het voor vrijwel iedereen mogelijk om professionele teksten te laten schrijven, waarmee je met kop en schouders boven je concurrenten uit kunt steken.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De toegevoegde waarde van een schrijver

  • Als je je afvraagt wat tekstschrijven kost, dan wil je natuurlijk ook weten wat de toegevoegde waarde is van een ervaren tekstschrijver. Zelf kun je immers ook wel wat woorden op papier zetten en wie kan er eigenlijk beter over jouw onderneming vertellen dan jijzelf? Toch blijkt het voor veel ondernemers in de praktijk lastiger dan gedacht om de juiste tekst op papier over te brengen. Schrijven blijkt dan toch een vak apart te zijn.

De functies van een tekst

  • De toegevoegde waarde van een tekstschrijver zit hem dan ook in het kunnen opstellen van een vlotte, pakkende tekst, waarbij tegelijkertijd rekening wordt gehouden met de verschillende doelen die de tekst heeft, zoals het informeren van de lezer, het aanzetten tot actie of een betere positie behalen in Google.
  • In de meeste gevallen heeft een tekst meer dan één functie. Zo moet een webtekst bijdragen aan een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van zoekmachines, maar moet de tekst ook de lezer verleiden en overtuigen om bijvoorbeeld een product te kopen. Onze ervaren schrijvers laten alle functies van de tekst moeiteloos samensmelten tot een prettig leesbaar geheel.

Wat kost tekstschrijven door een professional?

Wat tekstschrijven precies kost is voor een groot deel afhankelijk van de schrijver die je inschakelt. Er zitten grote verschillen in de prijzen die schrijvers hanteren. Wij kunnen tegen een laag tarief schrijven, omdat wij werken met een grote groep schrijvers die een verscheidenheid aan achtergronden en expertise bezitten. Al onze schrijvers hebben bovendien ruime ervaring in het schrijversvak. Daardoor kunnen wij snel en efficiënt werken, wat resulteert in scherpe prijzen.

Snel geleverd

Wil je weten wat tekstschrijven bij ons kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of neem contact op voor een offerte op maat. Onze schrijvers zijn echte professionals die een passie hebben voor taal en die nauwkeurig en vlot werken. Wij kunnen je tekst dan ook binnen korte tijd leveren. Wil je meer informatie? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden