Wat kost het

wijzigen van webteksten?

  • Ben je op zoek naar informatie over wat het wijzigen van webteksten kost? Zijn jouw webteksten verouderd of lukt het niet om ze op papier te krijgen zoals je eigenlijk wil? Dan gaan wij graag voor je aan de slag met het herschrijven van jouw teksten. Wij werken al vanaf het zeer lage tarief van 3
  • cent per woord. Omdat wij uitsluitend werken met schrijvers die zeer ervaren zijn in het schrijversvak, kunnen wij iedere tekst snel en efficiënt voor je maken.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Herschrijven of redigeren

  • Het herschrijven van teksten is niet hetzelfde als het redigeren ervan. Kort gezegd worden bij het redigeren van teksten alleen nog de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet, terwijl herschrijven inhoudt dat de bestaande tekst in uiterlijke zin echt wordt veranderd, zonder echter de inhoud geweld aan te doen. Een tekst herschrijven is een vak apart, omdat de schrijver uit moet gaan van de bestaande tekst en daardoor een heel ander creatief proces doorloopt.

Wat kost het vakkundig

wijzigen van webteksten?

  • Of je je tekst nu wil laten redigeren of herschrijven, voor het vakkundig wijzigen van teksten rekenen wij altijd een vast laag tarief. Wij schrijven al vanaf 2,5 cent per woord en rekenen alleen bij korte teksten nog een laag, eveneens vast, tarief voor de researchkosten die wij moeten maken.
  • Bij langere teksten of bij meerdere korte teksten nemen wij de researchkosten voor eigen rekening en betaal je dus alleen een vast tarief per woord. Dat is wel zo duidelijk en zo weet je vooraf ook altijd precies wat een tekst je gaat kosten.

Een boost voor je site

Als je wil weten wat het kost om webteksten te laten wijzigen, dan ben je niet tevreden over de huidige teksten. Dat kan komen doordat de teksten niet meer actueel zijn of omdat ze niet lekker lopen, maar vaak ook komt het doordat de teksten niet het gewenste effect hebben. Een goede webtekst is bijvoorbeeld SEO-proof en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de positie van je website in Google. Ook verleidt zo’n tekst bezoekers om jouw producten te kopen.

Effectieve teksten

Onze schrijvers maken van elke tekst een SEO-proof en pakkend geheel dat doeltreffend is en waarmee jij je site een impuls kan geven. Wil je weten wat het wijzigen van webteksten kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina of bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. Wij staan uiteraard ook graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Neem snel contact op, dan helpen wij je verder.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden