Wat zijn de kosten voor het

laten schrijven van webteksten

  • Wil je weten wat de kosten zijn als je webteksten wil laten schrijven? En zoek je een professionele schrijver die niet te duur is? Dan gaan wij graag voor je aan het werk. Wij kunnen alle soorten webteksten snel en vakkundig voor je schrijven. Daarbij hanteren wij een zeer scherp tarief vanaf slechts 2,5 cent per woord. Heb je heel veel teksten nodig? Voor bulkwerk kunnen wij zelfs nog een gereduceerd tarief aanbieden. Onze schrijvers zijn zeer ervaren en werken snel en deskundig.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Goedkope tekstschrijvers

  • Wie zich verdiept in wat de kosten zijn om webteksten te laten schrijven, zal al snel ontdekken dat de prijsverschillen tussen het grote aanbod van schrijvers behoorlijk groot zijn. Daarnaast werkt de ene schrijver tegen een tarief per woord, terwijl de andere schrijver een uurtarief rekent. Soms komen daar nog de kosten bij voor het doen van research naar het onderwerp. Dat betekent ook dat de totaalprijs niet altijd even transparant is.

Wat de kosten bepaalt van

webteksten laten schrijven

  • Wij rekenen alleen voor een korte tekst een vast, laag bedrag voor research. Bij langere teksten of bij meerdere korte teksten, zijn de researchkosten bij ons in de woordprijs inbegrepen. Dat betekent dat de kosten voor je tekst alleen nog afhangen van de lengte die de tekst moet hebben.
  • Wij kunnen op deze manier werken, omdat al onze schrijvers zeer ervaren zijn en over uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden beschikken. Het voordeel daarvan is dat wij altijd wel een schrijver in huis hebben die past bij het onderwerp van jouw tekst. Daardoor kunnen wij snel en efficiënt werken.

Tijd is geld

Snel werken betekent dus ook dat wij je teksten binnen korte tijd kunnen aanleveren. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij de tarieven bovendien zeer scherp houden. Zo weet jij zeker dat je tekst geschreven wordt door een professional met de juiste kennis en ervaring, zonder dat je grote investeringen hoeft te doen. Uiteraard schrijven wij alle teksten SEO-proof, zodat de tekst een bijdrage levert aan de vindbaarheid van jouw site in Google.

De totaalprijs in een offerte

Wil jij weten wat de kosten zijn als je webteksten wil laten schrijven door ons? Wil je een totaalprijs weten voor jouw teksten? Neem dan eens een kijkje op onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Onze deskundige schrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webteksten. Met vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij gaan graag voor je aan het werk.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden